Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dansk rytter død under mistænkelige omstændigheder

En 38-årig dansk rytter, underviser og hestehandler er fundet ved sin bopæl. Sagen efterforskes for nuværende som en drabssag, da dødsårsagen ikke umiddelbart har kunnet fastslås

 

Fundet død mandag

I tirsdags blev det offentliggjort i pressen, at en 38-årig kvinde dagen forinden var fundet død ved et hus i Vesterlund ved Thyregod, nord for Give. Sydøstjyllands Politi oplyste, at der på grund af omstændighederne ved dødsfaldet var iværksat efterforskning med henblik på at afdække, om der skulle ligge en forbrydelse bag dødsfaldet.

 

Nu er identiteten af afdøde blevet offentliggjort. Det drejer sig om den 38-årige rytter, underviser og hestehandler, Iben Salling Syrik.

 

 

Sagen efterforskes som en mordsag

Da kvidens dødsårsag ikke umiddelbart har kunnet fastslås, efterforsker politiet for nuværende sagen som en mordsag, så vigtige spor ikke går tabt, hvis det skulle vise sig, at Iben Salling Syrik har været offer for en forbrydelse.

 

Området for findestedet er nu afspærret og bliver finkæmmet af det lokale politi sammen med tekniske efterforskere, hundeførere og en retsmediciner. Desuden bliver kvinden obduceret, hvilket er helt normal praksis ved mistænkelige dødsfald eller når det umiddelbart ikke fremgår en klar dødsårsag.

 

En person anholdt i sagen

Politiet oplyser, at der allerede mandag, hvor kvinden blev fundet død, er foretaget en anholdelse i forbindelse med sagen.

 

Sidenhen har Vejle Amts Folkeblad bekræftet, at kvinden er den 38-årige Iben Salling Syrik, som op til sin død boede i sine forældres sommerhus i Vesterlund, hvor hun mandag blev fundet død under mystiske omstændigheder.

 

 

Politiet oplyser, at man afventer den endelige obduktionserklæring og de kriminaltekniske undersøgelser, før man vil komme med yderligere oplysninger i sagen.

 

Billede

 

En 38-årig dansk rytter, underviser og hestehandler er fundet ved sin bopæl. Sagen efterforskes for nuværende som en drabssag, da dødsårsagen ikke umiddelbart har kunnet fastslås

(Foto: Politiets pressefoto - Peter T. Staggemeier)


Tilføjet d. 15-12-2019 kl. 15:24 af i kategorien Nyheder generelt.
Tags: Død.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
25-01-20 Springhesten Kannan er ikke mere
30-04-19 Kvinde frikendt for hestehandlers død
13-10-16 Blev en hest mishandlet til døde på stævneplads?
11-10-16 Endnu en rytter er gået bort efter en rideulykke
02-09-15 Ung stunt-rytter død under show
10-08-15 Isabell Werth’s Warum Nicht er død
11-07-14 Cirkushest død efter springtur
01-03-14 Quidam de Revel er død
04-12-13 Uønsket hest - levende fakkel
15-03-13 Verdens ældste hest er død


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider