Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kvinde frikendt for hestehandlers død

Den tidligere kæreste til afdøde hestehandler Lars Christian Fredersiksen er ved retten i Hillerød i går mandag den 30. april 2019, blevet frifuldet for at have forvoldt hestehandlerens død, som følge af legemsangreb af særlig grov karakter

 

 

Kvinde frikendt for dødsvold

Dommen er faldet i sagen, hvor en kvinde var tiltalt for at have udøvet vold med med døden til følge, mod hestehandler Lars Chr. Frederiksen fra Skibby. Kvinden blev frikendt grundet utilstrækkelige beviser på, at hun har forholdt kærestens død som følge af vold.

 

Retssagen mod en 43-årige kvinde, som mellem jul og nytår 2017 blev anholdt og sigtet for at være skyld i heste- og kreaturhandler Lars Chr. Frederiksens død, blev i går mandag den 29. april afgjort ved Retten i Hillerød.

 

 

Utilstrækkelige beviser

Kvinden var tiltalt for dødsvold - legemsangreb under særligt skærpende omstændigheder, med døden til følge, og parret har haft et forhold der beskrives som særdeles turbulent (se evt. den nærmere beskrivelser heraf i artiklen fra den lokale Frederikssundsavis her).

 

Retten frifandt imidlertid den 43-årige, da dommeren ikke mente at der var beviser nok til at dømme kvinden for dødsvold.

 

Ifølge anklageskriftet var de skader, som Lars Christian Frederiksen blev påført, i kombination med svære forkalkningsforandringer af kranspulsårerne og svære forkalkningsforandringer i legemspulsåren, årsag til, at han afgik ved døden. Efter anklagemyndighedens opfattelse havde kvinden tildelt sin kæreste tre slag eller spark i ryggen samt givet ham adskillige stik i hovedet med en skruetrækker.

 

Retten i Hillerød har imidlertid vurderet, at bevismaterialet var for tyndt, og at det ikke kunne bevises, at kvinden havde påført ham skader, der medførte mandens død. På denne baggrund blev kvinden frifundet.

 

"Retten sagde, at de indicier, som anklagemyndigheden lagde frem, ikke var tilstrækkelige", lyder det fra kvindens forsvarer, advokat Jesper Storm Thygesen til Sjællandske.

 

Retsmedicinerne har vurderet, at skaderne kunne stamme fra en skruetrækker. Man har fundet fire skruetrækkere på matriklen. Alle blev forgæves testet for spor af blod.

 

Anklagemyndigheden har nu 14 dage til bestemme om man vil anke afgørelsen.

 

Billede

 

Den tidligere kæreste til afdøde hestehandler Lars Christian Fredersiksen er ved retten i Hillerød i går mandag den 30. april 2019, blevet frifuldet for at have forvoldt hestehandlerens død, som følge af legemsangreb af særlig grov karakter (Arkivfoto)


Tilføjet d. 30-04-2019 kl. 09:32 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
13-10-16 Blev en hest mishandlet til døde på stævneplads?
11-10-16 Endnu en rytter er gået bort efter en rideulykke
02-09-15 Ung stunt-rytter død under show
10-08-15 Isabell Werth’s Warum Nicht er død
11-07-14 Cirkushest død efter springtur
01-03-14 Quidam de Revel er død
04-12-13 Uønsket hest - levende fakkel
15-03-13 Verdens ældste hest er død


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider