Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Charlotte Jorst gør klar til OL

Den danske dressurrytter Charlotte Jorst der nu rider for USA og i år 2019 blev amerikansk mester, gør klar til OL med ikke mindre end tre dressurheste, som alle er indkøbt i Danmark

 

Satser på en OL plads

Den danske dressurrytter Charlotte Jorst, der i en årrække har boet og redet i USA, og som for nylig blev amerikansk statsborger og efterfølgende sikrede sig det amerikanske mesterskab i dressur i år 2019, er ved at være toptunet til en plads på det amerikanske landshold i dressur frem mod OL i Tokyo 2020.

 

Tre heste at vælge imellem

Charlotte Jorst har på det nærmeste sikret sig imod ulykker, da hun har hele tre heste at vælge imellem som potentielle makkere til OL, såfremt hun formår at sikre sig en plads på det amerikanske landshold.

 

 

Det drejer sig om hendes førstehest Nintendo, hendes nye hest Quarton der netop er ankommet til Florida og Deep Impact, der for nylig tog turen tilbage til Danmark (se her) fra Reno i Nevada hvor Charlotte bor, mens hun træner i Californien med Marie Meyers.

 

Begyndte først at ride som 35-årig

55-årige Charlotte Jorst der er dansk født og først begyndte sin ridekarriere som 35-årig, men som er yderst passioneret til sporten, og som efter salget af hendes virksomhed Skagen til virksomheden Fossil i en multimillion handel har satset stort på sin store interesse dressuren. Charlotte har ikke mindst investeret i flere verdensklasseheste og har et tæt samarbejde med Andreas Helgstrand, hos hvem hun køber og returnerer heste, for at finde de helt optimale partnere.

 

Indkøber top-heste som kan 'returneres'

Selvom Charlotte har købt en række andre virkelig gode heste som landsholdshesten Akeem Foldager, OL- hesten Lorenzo og Den spanske WEG-hest Deep Impact, er det indtil videre Nintendo, der har bragt hende størst succes, sammen med Atterupgaards Botticelli som dg blev returneret igen til Danmark med henblik på salg.

 

Lorenzo har Charlotte Jorst ikke rigtig redet, da han blev skadet kort efter sin ankomst til USA og blev sendt tilbage til Danmark for at komme sig, men har ikke været vist siden. I 2018 købte Charlotte Deep Impact som Severo Juardo Lopez red ved EM og WEG i 2018. Charlotte red den sorte De Niro søn ved to CDI-stævner i marts 2019, men sendte ham efterfølgende tilbage til Danmark.

 

I foråret 2019 tilføjede Charlotte Quarton til udvalget af heste, som hun ser ud til at befinde sig rigtig godt med.

 

Nintendo, Quarton og Grand Galaxy

Charlotte Jorst har nu besluttet sig for at arbejde med en trio af heste med henblik på sæsonen 2020, og vil danne grundlag for den amerikanske udtagelse til landsholdet med henblik på OL i Tokyo 2020. Valget af heste er faldet på Nintendo, Quarton og Grand Galaxy.

 

"Jeg ser virkelig frem til denne sæson. Alle hestene er super gående" berettede Charlotte Jorst i et interview til Eurodressage. "Jeg prøver på at få en plads på holdet til OL. Det har været min drøm i 30 år! Jeg vil fortsætte med at træne med Marie Meyers i Florida. Hun rejser frem og tilbage. Tre heste er meget især fordi jeg ønsker at konkurrere dem alle".

 

Billede

 

Den danske dressurrytter Charlotte Jorst der nu rider for USA og i år 2019 blev amerikansk mester, gør klar til OL med ikke mindre end tre dressurheste, som alle er indkøbt i Danmark. Her ses Charlotte på Nintendo (Arkivbillede)


Tilføjet d. 27-11-2019 kl. 13:27 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-08-18 Charlotte Jorst ny amerikansk mester!
27-10-17 Jorst løfter sløret for hesteindkøb i millionklassen
11-12-15 Ny hest til Charlotte Jorst


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider