Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Charlotte Jorst ny amerikansk mester!

Charlotte Jorst nyder stor succes i det amerikanske. Charlotte Jorst og Kastels Nintendo er netop udnævnt til nykårede amerikanske mestre i dressur, efter tre Grand Prix-sejre i streg ved U.S. Dressage Festival of Champions

 

Ny amerikansk mester

Den dansk-amerikanske dressurrytter Charlotte Jorst gør det godt på dressurbanerne i det amerikanske. Så godt at hun nu kan kalde sig nykåret amerikansk mester i dressur på den i Danmark indkøbte 15-årige KWPN hingst Kastels Nintendo (e. Negro /Monaco), efter en rigtig flot afgørende præstation ved U.S. Dressage Festival of Champions.

 

Hattrick til Jorst

Titlen var definitivt en realitet efter da ekvipagen efter to grand prix sejre i streg ved U.S. Dressage Festival of Champions, tillige søndag sikrede jeg sejren i küren med 73,650 %. Charlotte var tydeligt glad over sin sejr og mesterskabstitel og skrev efterfølgende på sin Facebook side følgende: "Nu er jeg amerikansk mester. Det er ikke til at tro! Det har været en meget lang rejse fra først ikke at blive kvalificeret og så frem til i dag [red.: hvor Charlotte står med titlen som amerikansk mester i hånden]"

 

 

Se resultatlisten fra klassen her

Se opslaget på Charlotte Jorst Facebook side her

Se video far hendes ridt her

Læs mere om Charlotte Jorst vej til den amerikanske mesterskabstitel her

 

 

 

Billede

 

Charlotte Jorst og Kastel's Nintendo med en ekstatisk lykkelig Charlotte efter sejren ved U.S. Dressage Festival of Champions (Foto: Lindsay Berreth)


Tilføjet d. 29-08-2018 kl. 08:41 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
27-11-19 Charlotte Jorst gør klar til OL
27-10-17 Jorst løfter sløret for hesteindkøb i millionklassen
11-12-15 Ny hest til Charlotte Jorst


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider