Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

De britiske springryttere sprang sig til NC finalen

Briterne fik en længe ventet sensationel sejr i årets sidste Nations Cup kvalifikation i springning i fredags og sikrede sig lige akurat en finaleplads til Barcelona til oktober, hvor 7 nationer skal dyste om finbalesejren

 

Endelig en sejr

Det har haltet med sejre til briterne i Nations Cup turneringen i denne sæson, der indtil det sidste kvalifikationsstævne til finalen i Barcelona til oktober, ikke har budt på en eneste sejr i det tre af de 7 runder, Storbritannien har deltaget i, i denne sæson. Derfor var det meget der stod på spil, hvis briterne skulle sikre sig en finaleplads i årets sidste kvalifikationsrunde.

 

Hvad briterne ikke kunne levere i de øvrige kvalifikationer kunne de til gengæld da det virkelig gjaldt i årets sidste kvalifikation, hvor briterne satte alt ind for at få en billet fil årets finalestævne, en opgave de formåede at løse til fulde.

 

 

Overlegen præstation

Det blev en overlegen sejr til briterne, der med kun en enkelt tidsfejl og langt ned til den nærmeste konkurrent Italien med 12 fejk, byttede den triste sidsteplads i holdkonkurrencen ud med en syvendeplads i den samlede stilling, hvilket netop var nok til at sikre briterne en plads til finalen til oktober, der afholdes i Barcelona.

 

Vidste de kunne gøre det

"Jeg havde stor tilstro til mit hold, og de leverede varen. De var fantastiske denne eftermiddag. Vi var her for at vinde og kvalificere os til Barcelona, og de gjorde med stil" udtalte den brituske landstræner Di Lampard efter sejren

 

Finaleholdene i Nations Cup

Hermed ser holdopstillingen til Nations Cup finalen ud som følger:

  • Schweiz
  • Italien
  • Irland
  • Frankrig
  • Belgien
  • Sverige
  • Storbritanien

Se resultatet fra klassen her

Se den samlede Nations Cup holdstilling her

 

Billede

 

Briterne fik en længe ventet sejr i årets sidste Nations Cup kvalifikation i springning i fredags og sikrede sig lige akurat en finaleplads til Barcelona til oktober, hvor 7 nationer skal dyste om finbalesejren. Emily Moffitt og Ben Maher følger Di Lampard der bærer Aga Khan trofæet efter Storbritaniens sensationelle sejr i Nations Cup win i Dublin 2019 (foto: Peter Nixon)


Tilføjet d. 11-08-2019 kl. 16:12 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-07-19 Svensk sejr i Nations Cup springning
07-05-19 Flot indsats af de unge springryttere i NC
10-09-18 NC andenplads til ungrytterlandsholdet
05-09-18 NC for små og unge - for første gang!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider