Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

NC andenplads til ungrytterlandsholdet

Danmark sikrede sig en flot andenplads for unge springryttere ved afholdelsen af den første nations Cup-finale for unge springryttere i Belgien i weekendenm, mens de øvrige danske hold, endte lidt længere nede i rækkerne

 

Første Nations Cup finale

For første gang nogensinde er der denne weekend blevet afviklet Nations Cup-finaler for unge springryttere i Opglabbeek i Belgien. Danmark var repræsenteret med children-, junior- og ungrytter-landshold, og bedste præstation blev leveret af ungrytterholdet, der søndag sluttede på en imponerende 2. plads. Juniorholdet var også videre til søndagens endelige finalerunde, og her blev det til en 7. plads. Childrenholdet nåede ikke cuttet til den endelige finale, men blev nr. 2 i lørdagens Challenge Cup.

 

Flotte danske præstationer
Fredagen bød på de første runder af nationsspringningerne, og her gjaldt det om at blive blandt de seks bedste hold, der går videre til søndagens finaler. Både junior- og ungrytterholdet klarede cuttet (alle otte juniorhold gik videre) og kunne dermed holde hviledag lørdag.

 

 

Ungrytterholdet var næsten identisk med det hold, der i sommer sikrede sig en imponerende EM-bronzemedalje, og Benedikte Rie Truelsen på Cassina, Christina Nielsen på Griffin, Clara Hallundbæk på HH Best Buy og Jessica Toelstang på Bjerglunds Campari svigtede da heller ikke, da de sprang en flot 2. plads i hus i finalen.

 

Hos juniorerne var der kun 8 hold til start, hvilket gjorde, at alle hold var med videre til søndagens finale. Her blev det til en 7. plads til det danske hold, der bestod af Alexander Godsk på Cabrio, Camilla Mortensen på Handybeat, Phillippa W. Linde på I Caipiroska og Theodor W. J. Linde på Grand Cru Van Paemel.

 

Childrenrytterne blev nr. 8 i den indledende runde fredag, og dermed skulle landsholdet springe Challenge Cup lørdag. Her leverede holdet, der bestod af Sabine Karlsov på For Joy, Noona Wildfang Linde på Bentley, Amalie Reimer Nielsen på Pionier II og Jacob Theodor Schmidt på Willhelm, en flot præstation, da de sprang sig ind på 2. pladsen.

 

Se resultaterne fra Nations Cup-finalen 2018 her

 

Billede

 

 


Tilføjet d. 10-09-2018 kl. 08:38 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-08-19 De britiske springryttere sprang sig til NC finalen
15-07-19 Svensk sejr i Nations Cup springning
07-05-19 Flot indsats af de unge springryttere i NC
05-09-18 NC for små og unge - for første gang!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider