Flot indsats af de unge springryttere i NC

Svære baner

Efter sejr til ungrytterne i fredagens holddyst i Nations Cup turneringen, blev det søndag herefter turen til den individuelle grand prix for ungrytterne og juniorerne. For begge klassers vedkommende var det karakteristiske at ikke mange ekvipager fik forceret spingene uden nedrivninger.

Bedste danske placering til Emil hallundbæk hos ungrytterne

Emil Hallundbæk formëde dog med Cool Hand Luke 3 (e. Quick Nick 4) at forcere de 145 cm høje forhindringer uden nedrivninger, med blot en enkelt tidsfejl, der gav ham en samlet andenplads. Eneste rytter der formåede at gennemføre banen fejlfrit, var franskmanden Clement Gras.

Alexander Godsk på Cabrio (e. Ukato / Mytens xx) gjorde også god figur, da han indkasserede en 9. plads med 5 fejl. Christina Nielsen på Griffin 16 (e. Dario / Cavalier Royale) opnåede ligeledes 5 fejl og endte på en placering som nummer 12.

Bedste danske junior Theodor Linde

Juniorernes bane på 140 cm, voldte tilsvarende udfordringer, og her havde de danske juniorer ikke marginalerne på deres side. Ingen gennemførte banen uden nedrivninger. Theodor Linde på Salto des Nauves HDC fik et enkelt nedslag og endte på en 14. plads.

De unge danske springryttere gjorde fornem figur ved Nations Cup stævnet i Fontainebleau i Frankrig. Først sikrede det danske ungrytter landshold sig i fredsgs en sejr, og i gårdsdagens individuelle grand prix blev Emil Hallundbæk bedst placerede dansker (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

Tilføjet d. 07-05-2019 kl. 08:23 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)