Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

5. december

"Og Lucifer hans kat, som ellers altid er så fræk, han drømmer sødt om røget sild med flødeovertræk" Dum di dum da dej. Julle nynner lidt i søvne. Måske det er lugten af fisk fra i går der stadig hænger lidt i stalden og har givet Julle drømme om Søren Banjomus? Eller måske er det Julles ejer, for hun er kommet glad ind i stalden og vækker Julle med morgenfoder og en lille julesang.


Hun har fået nye ideer siger hun. Julle skal til at lære noget nyt. Julle har ikke lavet så meget det sidste lange stykke tid, så nu skal man åbenbart i form. Julles ejer trækker ham i hvertfald over i ridehuset, men hvad er nu det? Julle har kun fået kapsun på, og Julles ejer har hverken ridestøvler eller hjelm på.

De skal arbejde fra jorden siger hun. Noget med noget akademisk ridekunst, eller noget i den stil. Det skal åbenbart hjælpe med at bygge Julles muskler op igen inden hans ejer vil være bekendt at ride.

 

En af hendes veninder kommer over. De står lidt og snakker, og Julle hører ikke rigtig efter. Men så fanger hans ører nu alligevel at de taler om en af hans venner. Bandit. Bandit er rideskolepony, og har været det i mange år. Og nu diskuterer de så altså hvor længe det sådan er fair at en pony skal gå og være rideskolehest.

 

Julles ejer mener slet ikke at der burde være rideskoleheste, for hun syntes det er synd med alle de forskellige ryttere hestene skal vænne sig til, men hendes veninde syntes det er helt ok, så længe hestene har det godt.

Ellers blev et jo også lidt svært at lære at ride, for man kan jo ikke bare vide ingenting, og så få en hest som Julle. Det kan Julles ejer selvfølgelig godt se, og så taler de lidt om hvad man kan gøre for at det er godt at være rideskolehest.

Måske arbejde akademisk med dem, så de bevarer en god overlinie og ikke bliver slidt for hurtigt?

 

Julles ejer afslutter samtalen, og i tråd med deres samtale, går hun igang med at guide Julle gennem en masse nye akademiske øvelser. Mon Julle kan undgå at blive rideskolehest hvis han gør sig umage?

 

Hvis I gør jer umage kan I måske også finde Julle idag?

 

 

Læs mere om julekonkurrencen her.


Tilføjet d. 05-12-2018 kl. 00:00 af i kategorien Julekonkurrence.
Tags: Jul, Konkurrence, 2018 og Julle.

Seneste relaterede nyheder
18-12-18 18. december
17-12-18 17. december
16-12-18 16. december
14-12-18 14. december
12-12-18 12. december
11-12-18 11. december
10-12-18 10. december
07-12-18 7. december
04-12-18 4. december.
03-12-18 3. december. Når julemenuen skal i hus


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider