Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Julekonkurrence 2018

Julekonkurrence 2018

Årets julekonkurrence her på Hestenettet skydes som sædvanlig i gang 1. december, og ligesom tidligere år er der gode præmier på spil.

Billede

For at få fingre i en, eller flere, af de 4 præmier, skal du hver dag finde julehesten der har gemt sig et sted her på Heste-Nettet, og klikke på logoet. Først når du har klikket er du med i konkurrencen Vinder du, bliver du kontaktet direkte af en af Heste-Nettets medarbejdere, der sørge for at præmierne bliver sendt afsted hurtigst muligt.

Hver dag kommer der en ledetråd som nyhed, hvor du kan få hjælp til din søgen. Nogle dage er ledetråden svær, andre gange let, og de fleste dage kan man få yderligere hints i dagens konkurrencetråd på forummet; Hyggesnak.

Præmerine er sponsoreret af Tika Rideudstyr og vi takker for at vi, med deres hjælp, kan lave en god julekalender til jer år.

De 4 flotte præmier er som følger:

1. søndag i advent er et lækkert sæt ridebukser og støvler på spil.
Bliv godt klædt på med dette lækre sæt! 4horses Sports Einhorn ridebukserne har fullgrip og fine detaljer. De findes i et væld af farver og størrelser, også til børn.

Billede

De sidder rigtig flot og er meget bekvemme. Værdi 499,- ( På tilbud lige nu til 299,- )

4horses Lake boots, er en flot og praktisk læderstøvle i vandafvisende læder. Brug dem også til jeans! Værdi 599,-


2. søndag i advent er der gave til yndlingshesten.
Bliver du den heldige vinder, så kan du forkæle din hest med dette helt fantastiske dækken sæt, bestående af tre dele!

4horses Sports Combinator er en spændende dækkenserie, designet af TIKA-Rideudstyr, og hvor du selv kan kombinere efter sæson og behov.

Yderdækkenerne er i 1200 denier ripstop, og er et højkvalitets dækken med 0, 100 eller 300 gram fyld. Mange gennemtænkte detaljer.

Åndbarhed 3000MVT
Vandtæthed 3000MM

Til Combinator dækkenet kan der vælges lækre linere ( Som i øvrigt passer til en del andre dækkener ), lineren føres i 100, 200 og 300 gram, hvilket giver mulighed for at lave dækkenkombinationer fra 0-600 gram. Der kan også tilvælges hals, i 100, 200 og 300 gram, så der er et utal af kombinations muligheder.

Billede

Vinderen kan frit vælge et komplet sæt, mellem tilgængelige yderdækkener, linere og halse. Værdi pr. del fra 249,- til 699,-

 

3. søndag i advent kan du vinde en sikkerhedsvest; til dig eller en du virkelig gerne vil passe ekstra på.

4horses sikkerhedsvesten fra TIKA-Rideudstyr, er en godkendt lamelvest, som er let og bekvem. Bliver du den heldige vinder, kan du vælge mellem flere størrelser til børn og voksne.

Billede

Sikkerhedsvesten har velcrostropper i siden, er celleopdelt og ekstrem bevægelig, så den tilpasser sig rytterens figur. Modellen er tilpasset, så den sidder meget flot ved skuldrene. En vest, som man let glemmer, at man har på! Leveres i flere farver. Vesten er godkendt i Klasse 3 - EN13158 og er dermed godkendt til konkurrencebrug. Værdi op til 549,-


4. søndag i advent kan du vinde en sprit ny sadel til dig og hesten.

Den heldige vinder kan vælge mellem 3 spændende sadler i den helt nye generation af Global sadler! TIKA-Rideudstyr har designet de nye modeller, men gode detaljer, og hvor du får meget sadel for pengene.
Sadlerne er fremstillet i naturtro kunstlæder, med udskifteligt kopjerns system på dressur- og springsadlerne. Dette betyder at du let selv kan tilpasse bredden på sadlens kopbensvidde, til din hest.
Springsadlen har både knæ- og lægstøtte, dressursadlen har stor, regulerbar knæstøtte.
Endvidere findes der er trænings sadel til væddeløbsheste. Den heldige vinder vælger selv model.

Billede

 

Heste-Nettets ansatte og frivillige kan ikke deltage i konkurrencen. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider