Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flot dansk afslutning ved UVM for springheste

De fleste danske springryttere valgte at ride B-finalerne ved UVM på Zangersheide, og Christian Jansen blev topplaceret med championatsvinderen Rockmama i 5-års klassen, og det blev til flere danske placeringer

 

Flere valgte at pakke sammen

Enkelte danske ryttere valgte i at pakke sammen og vende lastbilen mod Danmark efter de to kvalifikationsklasser til søndagen VM-finaler på Zangersheide. De fleste valgte at blive for at ride B-finalerne lørdag. Nogle valgte at give deres heste en rolig skolerunde, såfremt de følte, det var lige det, deres heste havde behov for i dag. Andre kunne mærke at deres heste havde det overskud, der skulle til, og så blev der rigtig givet gas på banerne.

 

Velspringende DV 5-års heste

Det er et meget stærkt hold af super velspringende 5-års heste, som Dansk Varmblod har stillet med ved UVM i år, og derfor var det da også skuffende, at kun Maria B. Asferg formåede at ride fejlfrit i begge kvalifikationer - og dermed indløste hun en finaleplads med Chinett Ask.

 

 

Stine Cassøe viste vejen rundt på 5-års banen i dag med Samba's Survivor H e. Ci Ci Senjor Ask og hun stoppede tiden et sekund hurtigere end den senere vinder, men Stine fik et nedslag med sig. Pernille Tribler fulgte op med endnu en fejlfri runde på Dialensky e. Diamant de Semilly og samme resultat viste resultattavlen også da Søren Møller Rohde red i mål på Cyrano Ask e. Ci Ci Senjor Ask. Martin Knudsen red Lugranda e. Luganer ind i placeringsrækken med en flot, og lynhurtig runde på banen. Det hele blev toppet af Christian Jansen, som satte championatsvinderen Rockmama e. Rockland op i et højt gear, og holdt det hele vejen fra start til mål - i et stort tempo, men uden at oversatse, fik han redet gode, praktiske vendinger og Rockmama var med ham hele vejen. De sluttede på sjettepladsen.

 

Robin og Rikke placeret
Robin Grauff Jacobsen sluttede med en placering som nr. 11 på Egelund's Miss Unique e. Numero Uno i B-finalen for 6-års heste, mens Rikke Haastrup blev placeret i klassen for 7-års heste med First Choice HT e. Favorit Ask.

 

Se alle resultater her

 

Kilde: Pressemeddelelse: Dansk Varmblod

 

 

Billede

 

 


Tilføjet d. 16-09-2018 kl. 18:28 af i kategorien Avl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-05-20 Stor bruttotrup til UVM på Zangersheide
26-04-20 Fem Helgstrand heste videre i KWPN
26-04-20 Bliver der UVM i Verden?
18-11-19 Der bliver UVM i Ermelo igen
12-07-19 UVM indfører sidste øjebliks justeringer
08-07-19 Niktaro trukket fra Ermelo
25-03-19 Vil du til UVM på Zangersheide?
05-08-18 UVM 5-års guld til Helgstrand
27-07-18 Devonport og Fiesta Danza til Helgstrand
25-07-18 Dressurlandsholdet udtaget til VM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider