Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Københavnerridt: Varme lange ridt

Det blev et succesfuldt Københavnerridt i stegende varme, da distancerne fra 15-121 km skulle tilbagelægges i den smukke nordsjællandske natur. Det blev til svensk dominans i flertallet af klasserene

 

Tidligt op

Der var folk er skulle tidligt op lørdag morgen, da de første starter for distancerytterne i årets Københavnerridt blev skudt i gang - nådigt kl. 7 om morgenen, inden solen begyndte at bage, og de første startende havde på daværende tidspunkt allerede været et smut gennem dyrlægekontrollen.

 

Varmen satte sit præg. På klasserne De nærmest tropiske tilstande vi har oplevet i år i Danmark og udover skader satte sit præg, dog uden alvorlige episoder.

 

 

Svensk dominans i de lange klasser

Ud af de otte ekvipager der stillede op i den lange distance på 121 km, gennemførte de 5.

Sejren gik til Sara Henriksson på WooBooDoo fra Sverige, mens andenpladsen gik til danske Inge-Merete Larsen på fuldblodsaraberen Zameel OX.

 

81-km CEI klassen gik ligeledes til Sverige, nemlig til Annelie Eriksson på Falanghia, og andenpladsen gik også her til en dansk ekvipage, nemlig til Anne Wejlemand Nielsen på endnu en araber, Faheema OX.

 

50-km klassen blev ligeledes til svensk triumf, hvor både første og andenpladsen gik til Sverige. Sara Østmann vandt klassen og Pauline Høgdahl blev to'er, mens tredjepladsen gik til Danmark. Det blev Sofie Høffer på endnu en araber, Foreska OX, der red sig ind på tredjepladsen.

 

Dansk sejr i 41-km klassen

I 41 km klassen blev det dog til dansk sejr og andenplads, til ligeledes to arabere, mens tredjepladsen gik til en overordentlig sej New Forest pony. Merete Anastasia Schrøder på Heavens Al Sharif OX to sig af sejren, mens Sussue Rosa Catre sikrede sig andenpladsen på Jbs Marillio OX, mens New Forest ponyen Løgtholts Opaia med Diana Marie Kofoed i sadlen, fik en ærefuld og beundringsværdig tredjeplads midt i feltet af de ædle ørkenvandrere, der denne dag var i deres rette element.

 

Sidste placerede rytter blev Silas Pockendahl Christensen med Aidah Ox skarpt forfulgt af Lone Pockendahl Christensen - et enkelt sekund efter.

 

Flertallet fuldførte de korte distancer

I de korte clear-roundklasser på 27 og 15 km gennemførte flertallet af de starts opstillede. I 27 km var 19 ekvipager til start, hvoraf 17 gennemførte. I 15 km var 14deltagende ekvipager og 10 kom i mål med en fejlfri runde.

 

Billede

 

Det blev et succesfuldt Københavnerridt i stegende varme da de alt fra 15-121 km skulle tilbagelægges i den smukke nordsjællandske natur, med svensk dominans i flertallet af klasserene (Arkivfoto)


Tilføjet d. 10-07-2018 kl. 11:22 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-07-15 Hvor godt tåler heste varmen?
05-07-15 Hvem tåler varmen bedst?
30-07-18 Eksplosionsfare – tjek dine trailerdæk!
18-01-14 Øger du kerne-rationen om vinteren?
03-12-14 Vinterudfordringer i hesteholdet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider