Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Oplev hestefest og få gratis ridetime

Dansk Ride forbund promoverer ridesportens breddeaktiviteter som sjov og underholdning for hest, ryttere og tilskuere. Men aktiviteterne styrker også klubånden, samspillet mellem hest og rytter og rytternes grunduddannelse, oplyser forbundet, som står bag en masse aktiviteter også for nytilkommere til sporten på Landsskuet den 5. - 7. juli

 

Kunne du tænke dig at prøve ride?

Ridesportens breddeaktiviteter er først og fremmest sjov og underholdning for hest, ryttere og tilskuere. Men aktiviteterne styrker også klubånden, samspillet mellem hest og rytter samt rytternes grunduddannelse, og nu kan I opleve de festlige ryttere og heste folde sig ud på Landsskuet den 5. - 7. juli. Du kan også få en gratis ridetime, hvis du kigger forbi Dansk Ride Forbunds stand.


Så kig forbi Dansk Ride Forbunds stand ved Landsskuet - du finder os lige over for børnehjørnet. Her kan du få en voucher til en GRATIS RIDETIME i en af vores mange rideklubber. Mere end 70 rideklubber har meldt sig på banen med at udlove en gratis ridetime, så du kan helt sikkert finde en klub nær dig til en ridetime til dig eller dine børn. Læs mere her

 

Landsdelsfinalerne byder på fest, farver og fart
Ryttere i alle aldre og på alle typer af heste og ponyer samles ved Landsdelsfinalerne. Der dystes i aktiviteter som Kvadrille, Pas De Deux, Ponygames, Stilstafetspringning og Parkour & Miljø. Rytterne og deres firbenede makkere vil være festligt klædt og klar til at give publikum en på opleveren. Find program og startlister her.

 

Dansk Ride Forbund glæder sig
Det er første gang, at Landsdelsfinalerne afvikles, og finalerne i Vest kan som nævnt opleves på Landsskuet. DRF oplyser i deres pressemeddelelse følgende:

"Vi glæder os rigtigt meget til at skulle være en del af Landsskuet. Vi er overbeviste om, at vores aktiviteter passer rigtig godt ind i Landsskuets koncept. Det bliver på alle måder win-win for både os, Landsskuet, rytterne og ikke mindst publikum. Vi håber, at distrikter, klubber og ryttere vil tage godt imod Landsdelsfinalerne, og kigge forbi vores stand og få en gratis ridetime", siger Jacob

Gulmann, generalsekretær i Dansk Ride Forbund.

 

Forbundet ser megen værdi i at få muligheden for at vise hjertet af ridesportens breddeniveau frem for et bredt publikum ved Landsskuet. Aktiviteterne er primært målrettet elevskolen og ryttere uden egen hest, og formålet med aktiviteterne er at skabe hold- og klubånd. Aktiviteterne skal bidrage til rytterens dygtiggørelse uden at koncentrere sig om hestens kapacitet og kompetencer. Forbundet håber, at samarbejdet med Landsskuet gør, at nye medlemmer får øjnene op for ridesportens mangfoldige muligheder.

 

DIF og sponsorerne støtter op
Danmark Idræts-Forbund (DIF) har som et led i ambitionen om at få flere danskere til at dyrke sport valgt at støtte Dansk Ride Forbunds aktiviteter med at synliggøre ridesporten for publikum på Landsskuet. Derudover bakker en stribe sponsorer op om Landsdelsfinalerne ved Landsskuet.

 

Landets største heste-dyrskue
Landsskuet er Danmarks største dyrskue for heste. Samlet udstilles typisk 25 racer med i alt 350 heste, som udover bedømmelsen også deltager i forskellige aktiviteter og shows. Yderligere cirka 50 heste kommer hvert år til Herning for at deltage i de store hesteshows under Landsskuet, som er blandt favorit-aktiviteterne for de 50.000 gæster.

 

Landsskuet, der bygger over 100 års tradition for at samle landets bedste husdyr i Herning, udstiller også kvæg, får, geder, kaniner, fjerkræ, katte og hunde. I alt omkring 2.700 dyr.

 

Se mere om Landsdelsfinalerne her

 

Se mere om Landsskuet her

 

Kilde: Dansk Ride Forbund

 

Billede

 

Dansk Ride forbund promoverer ridesportens breddeaktiviteter som sjov og underholdning for hest, ryttere og tilskuere. Men aktiviteterne styrker også klubånden, samspillet mellem hest og rytter og rytternes grunduddannelse, oplyser forbundet, som står bag en masse aktiviteter også for nytilkommere til sporten på Landsskuet den 5. - 7. juli (Arkivfoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 29-06-2018 kl. 14:54 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-05-18 Heste slår rekorder på Landsskuet
07-03-17 Tre gratis foredrag i Herning
27-12-14 Mere hest i TV fra Nytår
25-12-13 Gratis dressur app til alle!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider