Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Bluetooth skal rides af Ingrid Klimke

Tyske Ingrid Klimke skal fremadrettet ride den 8-årige oldenburg vallak Bluetooth, mod de højeste dressurniveauer. Bluetooth er avlet af storproducenten Poul Schockemöhle, og blev af de nuværende ejere erhvervet på PSI auktionen i 2013 for den nette sum af 1 million euro

 

Schockemöhle avl solgt på auktion for 1 million euro

Den 8-årige Oldenburg vallak Bluetooth (e. Bordeaux / Riccione), skal fremadrettet rides af Ingrid Klimke. Bluetooth er avlet af den tyske storproducent af sportsheste Poul Schockemöhle, der solgte hesten på PSI auktionen i 2013 for 1 million euro til Sergej and Elena Knyaginicheva.

 

UVM finalist som 6-års

Bluetooth har i sit 8-årige liv allerede haft en del forskellige ryttere.

 

Den unge oldenburg vallak kom først i ridning hos Hof Kasselmann, som Schockemöhle i en lang årrække har haft et tæt samarbejde med, og blev som 5-årig redet af Eva Möller.

 

Som 6-årig blev oldenburg vallakken redet af Steffen Frahm, der også tog Bluetooth med til UVM I 2016 I Ermelo, hvor de sluttede med en samlet placering som nummer 11 i UVM finalen for 6-års heste.

 

Herefter overtog Insa Hansen ridningen af Bluetooth, og har senest redet vallakken I lilletur ved CDI stævnet i Hagen i år 2018.

 

 

Bluetooth er nu flyttet til Ingrid Kimke

Bluetooth er nu flyttet til Ingrid Klimke's stand i Munster. Som begrundelse for skiftet udtaler familien Kasselmann følgende i en pressemeddelelse:

 

"Efter mange overvejelser hos familien Kasselmann og hestens ejer Elena Knyaginicheva, er det blevet besluttet at den internationalt anerkendte rytter Ingrid Klimke, vil være et perfekt match for oldenburg vallakken, her hvor han er på vej op til det højeste niveau i den internationale dressursport"

 

Bluetooth's seneste rytter Insa Hansen supplerer:

 

"Bluetooth er en exceptionel hest med et helt utroligt potentiale. Jeg ser frem til et tæt samarbejde med Ingrid og til at følge deres fælles succes på banerne".

 

Billede

 

Tyske Ingrid Klimke skal fremadrettet ride den 8-årige oldenburg vallak Bluetooth, der af de nuværende ejere blev erhvervet på PSI Auktionen i 2013 for den nette sum af 1 million euro. Bluetooth er avlet af Poul Schockemöhle. Her ses Ingrid Klimke på Franziskus ved UVM finalen for 6-års heste i 2014 (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 22-05-2018 kl. 20:45 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
25-12-19 Klimke til OL i to discipliner
19-01-18 Nyt top prospekt til OL-rytter Spencer Wilton
06-05-17 Ingrid Klimke i front med Michael Jung i hælene
16-02-17 Totilas – aldrig mere shows!
30-01-17 Strid over Calido I afgjort efter 5 år
29-11-15 Ingrid Klimke bedst ved indendørs military i Stokholm
08-09-15 Ingrid Klimke vinder FEI Classics 2015
22-06-15 Ingrid Klimke indtager førstepladsen i FEI Classics
20-06-15 Ingrid Klimke i front efter terrænet ved DHL Messmer Trophy CCI4* Luhmühlen
20-06-15 Luhmühlen CCI4* dag 1


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider