Ingrid Klimke indtager førstepladsen i FEI Classics

Fem ud af seks stævner i FEI Classics 2014/2015 er nu afholdt. Med sejren i Luhmühlen i går indtager Ingrid Klimke førstepladsen før finalen ved Burghley Horse Trials i September.

Ingrid Klimke vandt DHL Messmer Trophy CCI4* i Luhmühlen med en fejlfri tur på springbanen. Dermed sluttede hun på sit dressurresultat på 32,7 straf. Ganske tæt derefter kommer Jonelle Price med 32,8 straf som også formåede at holde sit dressur resultat hele vejen i gennem konkurrencen. Nummer tre blev Michael Jung som slutter på 34,2 straf.

Med sejren bringer Klimke sig i front i FEI Classics, en serie hvor rytterne samler point ved seks CCI4* stævner over hele verden. Klimke er pt den eneste rytter på listerne der har fået point ved tre events. I det at hun vandt Le Etoilles de Pau i efteråret, blev toer i Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials og nu altså har vundet DHL Messmer Trophy Luhmühlen. Det bringer hende op på i alt 42 point.

På anden pladsen på ranglisterne ligger Michael Jung, han sneg sig med sin tredjeplads i weekenden lige forbi William Fox-Pitt, der tidligere har vundet serien fire gange. Michael Jung har 25 poing og William Fox-Pitt har 23. En sejr i Burghley giver 15 point. Så Klimke kan ikke længere nåes af sine nærmeste konkurrenter.

Tilføjet d. 22-06-2015 kl. 11:15 af i kategorien Military.