Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Caroline Nørgaard Winter vinder af ponyernes lille turs finale i Herning

Siden onsdag har der været godt gang i World Cup Herning. Under stævnet afholdes World Cup i dressur, men en del springklasser har også været i gang. I dag begynder nogle af finalerne i de forskellige springture at blive afholdt, som toppes af CSI3* Stutteri Ask Grand Prix i aften.

CSI3* Equsana lille tur
Her til formiddag blev der afholdt lille tur i CSI3* i hal m, som gik i 135 cm. Her blev det til dansk sejr, da Zascha Nygaard Andreasen med Eclair var hurtigste rytter rundt på banen med tiden 58.22 sek og naturligvis med en nulrunde. 2. pladsen var også dansk, da Gitte Dahl med Conan kom ind lige efter i tiden 58.33 sek. 3. og 4. pladsen gik begge til Tyskland, repræsenteret af henholdvis Christian Hess med Claron CR og Sven Fehnl med Starlett.
I klassen var yderligere 4 danskere placeret - det var Thomas Sandgaard med Sierra, Søren Møller Rohde med Velerne Ask, Christina Madsen med Caughtry Mak og Mathias Nørheden Johansen med Balu U.

Resultatlisten kan ses HER.CSIP lille turs finale
I denne klasse var der i alt 16 ryttere til start. Der var både drama og super ridning, da flere ryttere havde problemer med deres heste og faldt af. Klassen var over halvvejs, før det lykkedes en rytter at ride banen fejlfrit. Især de fem galopspring ned til dobbeltspringet 4a-b gav mange fejl i dobbeltspringet. I alt lykkedes det 4 ryttere at ride banen fejlfrit, og alle rytterne var danske - det var Caroline Nørgaard Winter med Colton Milton, Pernille Harritslev Dam Christoffersen med Runehøjs Rocco, Ingrid Rose Gasmann med Vales Blue Song og Louise Engelsted med Rødtjørns Aragon.

Caroline var første rytter i omspringningen, og hun ville gerne vinde klassen. Hun satsede, og bl.a. vendingen til det andet spring i omspringning var helt i top. Desværre endte hun med 4 fejl sidst på banen, men hun var hurtig. Tiden var 38.41 sek. Pernille var 2. rytter i omspringningen, og med 2 bomme rundt på banen så det ud som om at hun var ude af en topplacering. Men som det nogengange sker, så er det ikke altid tilfældet. 3. rytter var Ingrid, og det var tydeligt at hun fra start af besluttede at hun ville gå efter den fejlfrie tur - så ville 2. pladsen også med sikkerhed være hjemme. Men det er svært at ride fejlfrit, når man virkelig skal - det var det også for Ingrid, og undervejs faldt to bomme og hun kom i mål i tiden 42.90 sek. Så var der kun Louise tilbage til at ændre på placeringsrækkefølgen. Med Rødtjørns Aragon - som uden tvivl var den mest velspringende pony i klassen i hovedrunden - ville hun også forsøge sig med den fejlfrie tur. Men der faldt en bom tidligt på banen, så hun havde mulighed for at oppe tempoet. Men uden indenomsvendingen til omspringningens andet spring, var det ikke muligt at nå en tid som de to første ryttere havde nået. Endnu en bom faldt på banen, men hun nåede lige at kile sig ind foran Ingrid og kom i mål i tiden 41.53 sek.

Det betød at Caroline med de 4 fejl var vinder af lille turs finalen foran Pernille på andenpladsen, Louise på tredjepladsen og Ingrid på fjerdepladsen.

Hele resultatlisten fra klassen kan ses HER.


Tilføjet d. 21-10-2017 kl. 11:59 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
21-10-17 Emil Hallundbæk 3'er i CSI3* GP i Herning!
21-10-17 Danske Rikke Vingborg vinder CSI1* Grand Prix!
15-10-17 World Cup stjerner på dansk TV


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider