Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danske EM dressurheste bestået vettjek

De fire danske dressurheste er velankommet til Sverige, og er alle gået igennem det indledende vettjek. De danske heste er hermed klar til at deltage i de første konkurrencer ved EM Göteborg, der for dressurlandsholdet starter op med den første del af holdkonkurrencen i morgen tirsdag

 

Velankommet til Sverige

Samtlige fire danske dressurheste: Donnperignon, Jojo AZ, Arlando og Atterupgaards Cassidy, er velankommet på svensk jord, og har været igennem det indledende vettjek. Samtlige danske heste er heldigvis gået glat igennem, og melder derfor alle klar og fit for fight til konkurrencerne ved EM i dressur i Göteborg.

 

Ekvipagerne får nu lige den næste dags tid mere, til at falde til og vænne sig til omgivelserne, inden konkurrencerne for alvor starter ud for dressurlandsholdet tirsdag.

 

Grand Prix tirsdag

Tirsdag eftermiddag går det nemlig løs med første afdeling af holdkonkurrencen, hvor to danske ekvipager skal i ilden i Grand Prix'en. Første danske ekvipage der skal på banen bliver Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ. De har en officiel starttid kl. ca. 16.54. Anden og sidste danske rytter bliver Anna Zibrandtsen og Arlando, der er sat til at starte kl ca. 20.54.

 

Spænding onsdag

Onsdag bliver Grand prix'ens anden afdeling afviklet og det bliver rider Anna Kasprzak og Donnperignon, der bliver første dansker på banen, og skal starte kl. ca. 17.30. Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy skal starte som feltets næstsidste ekvipage kl. ca 21.21, som den sidste dansker på banen.

 

Spænding til det sidste

Der er ingen tvivl om at det bliver spænding til sidste rytter om holdplaceringerne i Grand Prix'en, og intet er sikkert førend den sidste har redet. Sidste ekvipage til at sætte punktum for konkurrencen er nemlig verdensetteren tyske Isabel Werth på Weihegold OLD, der på forhånd er storfavorit til sejren.

 

Fredag afvikles så Grand Prix Specialen og lørdag den individuelle Kür.

 

Se resultater og startlister her, ligesom Heste-nettet vil dække konkurrencerne med de danske ekvipager i fokus ved Em i Göteborg her på nyhedssiden.

 

 

Billede

 


Tilføjet d. 21-08-2017 kl. 17:08 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
05-09-20 Dufour og Cassidy i front af DM 2020
17-12-19 Omrokeringer i den amerikanske elitedressur-trup
23-07-19 De unge klar til kamp for Danmark ved EM
30-06-19 NM medaljeregn til Danmark
11-06-19 Kasprzak sælger Quarton
03-06-19 DM i dressur i weekenden
28-05-19 Junior og Young Riders udtaget til NM i dressur
24-05-19 Overbevisende dansk dressurungdom!
01-05-19 Daniel 7'er på verdensranglisten og bedste mand!
20-03-19 Amatørdressur til de største internationale stævner i Nordeuropa


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider