Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Unghestechampionater fortsat powered by Pavo

Siden 2014 har hestefoderproducenten Pavo været hovedsponsor Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste i dressur og springning, og vi fortsætter samarbejdet. Frem til og med 2020 kan morgendagens stjerner se frem til at udvikle sig gennem championater med Pavo i ryggen.

Pavo fortsætter som samarbejdspartner for championaterne
Formålet med samarbejdet mellem Pavo og Dansk Ride Forbund er at udvikle championaterne i samspil med de enkelte stævnearrangører med det formål at øge publikumsdeltagelsen og skabe ekstra opmærksomhed for Pavos produkter og championaterne. Og samarbejdet har været så godt, at Pavo har valgt at fortsætte støtten til udviklingen af vores unge heste.

"Vi ønsker ganske enkelt at være rytternes partner i at få det optimale ud af deres heste til championaterne. Vi ser en øget interesse for championaterne og ikke mindst en vanvittig god kvalitet af heste og via et længerevarende samarbejde med rytterne, kan vi fælles få det optimale ud af det. Vi er glade for vores samarbejde med DRF og stolte over at fortsætte som partner de næste 4 år," siger Morten Dueholm Larsen, salg- og marketingschef, Pavo.

"Vores championater er turneringen, hvor de bedste danske spring- og dressurheste skabes og findes, og vi er glade for, at Pavo fortsætter deres opbakning til udviklingen. Det er godt med en samarbejdspartner, der gennem mere end 40 år har arbejdet med at skabe og udvikle kvalitetsprodukter, og jeg er overbevist om, at vi sammen kan styrke udviklingen af championaterne", siger Lars Moss, kommerciel chef i Dansk Ride Forbund.

Om Pavo
Europas største hestefoderproducent har en totalrådgivning som kan hjælpe dig med at optimere dit hestehold. Via videnskabelige undersøgelser, knowhow og vores kunders erfaringer har vi udviklet et bredt sortiment der kan tilpasses specielt til din hest. Besøg os på www.pavo.dk

Om Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste

Kilde: Dansk Rideforbund


Tilføjet d. 28-11-2016 kl. 11:05 af i kategorien Ridesport.
Tags: Championat og Pavo.





Seneste relaterede nyheder
30-08-20 2xHelgstrand på podiet i 6-års kvalifikationen
24-08-20 DRF's championat kvalifikationsstævne i september
17-02-20 Gensyn med mellemrunde og trøstefinale
15-10-18 Donkey Boy og Danicera vandt 6 og 7-års championatet
18-06-16 Unghestechampionat i military
10-05-16 Unghestechampionater i military
14-10-15 Camilla Ernst, Dennis Noes Nielsen, Jesper Meyenburg og Anica Kristoffersen i toppen
30-05-15 Udfordrede ungheste på banen i Sommersted
29-08-10 Cosmeo vinder 6-års championatet
28-08-10 Bonaparte Z vinder 4-års championatet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider