Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Baltic Cup i Herlufmagle

I Herlufmagle er der endnu en gang fuld gang i den, denne gang med en afdeling af Baltic Cup for ponyer og juniorer. Udenfor Baltic Cup regi er der også childrenklasser og U25 cm klasser.

Stævnet har været i gang siden i torsdags, hvilket vil sige at nogle af aldersgrupperne havde deres Grand Prix i dag. I dag gjaldt det juniorerne samt U25.

For juniorerne blev det til en dansk sejr. Som den eneste der overhovedet red hovedrunden fejlfrit var det Clara Hallundbæk med Quimono de la Roque. Det betød at der slet ikke kom nogen omspringning i denne Grand Prix, hvilket betød at både 2. pladsen og 3. pladsen gik til danskere, hhv. Katarina Kristensen og Princess I-Carly og Christine Thirup Christensen med Queen Lady Z. På 4. pladsen fik der lige kilet sig en svensker ind, det var Linnea Segersten med Believe in Bell og på 5. pladsen kom endnu en dansker, denne gang Mette Meyer Jensen med Candessa S.G.

For U25 lykkedes det 2 ryttere at komme i omspringningen. Som den eneste der red fejlfrit i både hovedrunden og omspringningen blev vinderen Isabel Jasmin Kristoffersen med Beckham Røntved. Anee Keller med Zaffran blev nr. 2 med 8 fejl i omspringningen, og der var ikke flere placerede i denne klasse.

I Grand Prix kvalifikationen for kat. I ponyer blev det Laura b. Kjærgaard med Tonlyn Bobbys Girl som red hurtigst i omspringningen og dermed sikrede sig sejren i den meget hurtige tid 39.52 sek. Nr. 2 blev Christine Thirup Christensen med Doon Laddie i tiden 42.21 og på tredjepladsen kom Helena Skare Viller med Gragghouse Griff i tiden 43.30 sek. Nr. 4 blev Clara Hallundbæk med Saorsie i tiden 43.44 og det var de 4 ryttere som mødtes i omspringningen.

For kat. II ponyer blev det Maria Barnewitz Schou med Flying Ronaldo som vandt Grand Prix kvalfikationen med den hurtige tid 40.69 sek. Nr. 2 blev Josefine Sandgaard Mørup med Kantje's Valentjin som red omspringninge i tiden 42.60 sek, og lige efter kom Fraja Høyer Pedersen med Sabrina Fair i tiden 43.11 sek.

For kat. III ponyer blev det en svensker der løb med sejren. Det blev Hanny Landgren med Flying Dragon som red omspringningen i tiden 32.11 sek. På 2. pladsen kom danske Josephine Sofia Eisenreich Vinther med Oldcastle Sylvester som red omspringningen i tiden 33.44 sek og på tredepladsen kom Pernille Sørensen med Bella i tiden 34.19 sek.

I childrenklassen med kvalifikation til Grand Prix'en i morgen lykkedes det en dansker at komme øverst på podiet. Det var Olivia Strøm med La Bell som red fejlfrit i omspringningen i tiden 35.57 sek. Nr. 2 blev Anna Victoria Weilsby med Lugano, og der var ikke flere placeringer i denne klasse.

I morgen gælder det, ud over de sidste finaler i lille tur for de enkelte aldersgrupper, Grand Prix'erne for de tre ponykategorier samt children.

De fulde resultatlister kan findes HER.

Billede

Arkivfoto. jp-photo.dk


Tilføjet d. 30-08-2015 kl. 00:44 af i kategorien Ridesport.
Tags: Baltic Cup.

Seneste relaterede nyheder
14-01-20 Holdene er sat til Baltic Cup
02-09-19 7 på stribe til Danmark
01-09-19 Guld til de danske childrenryttere i Baltic Cup
21-01-19 Flotte danske præstationer i første Baltic Cup kvalifikation
07-05-17 Vinderne til Danmarks Cup og Grand Prix hos Baltid Cup
06-05-17 Fuld gang i Danmarks Cup og Baltic Cup
04-05-17 Fuld gang i Baltic Cup i Fredensborg
23-01-17 Gode danske resultater til Baltic Cup i Helsingborg
01-12-16 Baltic Cup finalen er startet
31-08-15 Dagens Grand Prix vindere til Baltic Cup i Herlufmagle


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider