Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

7 på stribe til Danmark

På Baltic Cup stævnets sidste dag, blev i høj grad til en sejrens dag for Danmark i de indiividuelle springklasser, idet Danmark satte sig suverænt i toppen af alle klasser. Samtlige af dagens 7 springklasser blev nemlig vundet af danske ekvipager

 

Lutter sejre til Danmark i Baltic Cup

På sidstedagen ved Baltic Cup i springning på Vilhelmsborg, var der 164 tilmeldte starter til de i alt 7 klasser, der blev afviklet, og som alle blev vundet af danske ekvipager.

 

115 cm ponyklasse

Dagens første klasse var en 115 cm ponyklasse. Klassen blev vundet af Thilde Rosenstand Bach på Killags X Factor, der sluttede med en tid der var 2,5 sekunder hurtigere end klassens nummer to. To'er blev Linnea Ilsoee Madsen på ponyen Ebonys Star.

 

 

2'er pony klassen

Næste klasse, der var en klassen for kategori 2-ponyer, og dagens største klasse med hele 45 tilmeldte ponyer. De danske ryttere satte sig også solidt på topplaceringerne i denne klasse og tog de tre bedste placeringer med sejr til Ella Sofie Groulef på Wing II.

 

Children 110-115

Herefter var det tid for 110-115 CSI Children-Kassen som blev vundet af Clara Roesgaard Kristensen på ponyhoppen Viva, næsten fire sekunder foran Sofie Kjer Gregersen på Bailey's der sikrede sig andenpladsen i klassen.

 

Children 125 cm

Så blev det tur for endnu en Children klasse, men denne gang på 125 cm. Klassen blev vundet efter to flotte nul-runder af Ina Meldgaard Slettnes Møller på Carlisca M.

 

120 cm Juniorklasse

Næste klasse var den 120 cm høje juniorklasse. I denne klasse blev en del af ekvipagerne udfordret på banen, og det var blot 8 ekvipager, der ud af den 35 ekvipager store klasse, præsterede at ride fejlfrit. Vinder blev Cecilie Kjær på Aagaardens Elina, mens Anna-Mathilde Alsing Nielsen på Cocio Blue Højvang sikrede sig andenpladsen i klassen.

 

Pony GP 120 cm

Så blev det tur for pony Grand Prix-klassen på 130 cm hvor vi var ude i en omspringning. Klassen blev vundet af Josefine Sandgaard Mørup på Bebo Com med Mathilda Bohlin på Springhill Boomerang fra Sverige på andenpladsen.

 

Junior GP

Dagen blev afsluttet med en Junior Grand Prix, hvor vi også var ude i en spændende omspringning. Sejren gik endnu engang til en dansk ekvipage, da Emmalou Falck Gubi Olsen på Cooper sikrede sig sejren efter omspringningen blot 0,46 sekunder foran svenske Philip Svitzer, der sikrede sig andenpladsen i klasssen.

 

Alt i alt endte det med et særdeles tilfredstillende resultat for de unge danske springryttere i denne runde af Baltic Cup.

 

Se resultaterne fra samtlige dagens klasser her

 

Billede

 

På Baltic Cup stævnets sidste dag, blev i høj grad til en sejrens dag for Danmark i de indiividuelle springklasser, idet Danmark satte sig suverænt i toppen af alle klasser. Samtlige af dagens 7 springklasser blev nemlig vundet af danske ekvipager (Arkivfoto:JP-photo.dk)


Tilføjet d. 02-09-2019 kl. 11:19 og sidst rettet den 02-09-2019 kl. 11:21 af i kategorien Ridesport.
Tags: Baltic Cup.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
14-01-20 Holdene er sat til Baltic Cup
01-09-19 Guld til de danske childrenryttere i Baltic Cup
21-01-19 Flotte danske præstationer i første Baltic Cup kvalifikation
07-05-17 Vinderne til Danmarks Cup og Grand Prix hos Baltid Cup
06-05-17 Fuld gang i Danmarks Cup og Baltic Cup
04-05-17 Fuld gang i Baltic Cup i Fredensborg
23-01-17 Gode danske resultater til Baltic Cup i Helsingborg
01-12-16 Baltic Cup finalen er startet
31-08-15 Dagens Grand Prix vindere til Baltic Cup i Herlufmagle
30-08-15 Baltic Cup i Herlufmagle


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider