Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Falsterbo Horse Show slår dørene op

Sommerens svenske hestesports oplevelse, det store internationale Falsterbo Horse Show, er et af de største svenske sportsarrangementer overhovedet.
Det er nemlig ikke blot et elitestævne med hvad dertil hører af internationale stjerner, det er også en familievenlig event med spænding, show og fest for hele familien.


Under Falsterbo Horse Show er der lige så meget show som der er hest, og under det ni dage lange arrangement er der blandt andet mulighed for at se følgende;

Springning.

Falsterbo Horse Show indledes idag med springning på dressurbanen, Kraft the Tour of Amateurs, fulgt af finalen i det svenske mesterskab, Agria Allsvenskan, for holdspringning. Derefter indtager unghestene banen i Folksam Scandinavian Open hvor vi kan stifte bekendtskab med fremtidens stjerner. De bedste heraf går videre til finalen i slutningen af ugen.
Derudover er der springklasser for pony i form af Mountain Horse Pony Grand pric og siden det, en FourBar klasse hvor vi skal se hvor højt de kan springe.

 

Mountain Horse Children Challenge er klassen for børn mellem 12 og 4 der konkurrerer på store heste. Denne klasse indførtes sidste år og var en stor succes.
I næste aldersgruppe konkurrerer Junior og Ungdomsryttere i klassen Leksand Knäckebröd Ungdoms Grand Prix.

 

Derefter fortsætter stævnet med Falsterbo Hunting på onsdag, og fredag er et af de store højdepunkter den internationale holdspringning Furusiyya FEI Nations Cup. Svenskerne har et stærkt hold, men møder stor modstand da mange af verdensstjernerne har meldt deres ankomst.

I startlisterne til Falsterbos springklasser har vi navne som Meredith Michaels Beerbaum, Marcus Ehning, Michael Whitaker, Leopold van Asten, Gerco Schröder, Mikael van der Vleuten, Pius Schwizer, Sergio Alvarez Moya, og Laura Kraut.

 

Næste lørdag rides Falsterbo Derby der presenteres af Gigaprint. Derbyklassen rides på en lang og reel bane med masser af naturforhindringer og er et tilløbsstykke for publikum. Både vandgrav, solid mur og en miniatureudgave af Øresundsproen skal forceres her.

 

Søndag afsluttes det hele med Falsterbo Grand Prix, en klasse til hvilken rytterne har kvalificeret sig til via de forgagne dage.

 

Dressur

Folksam Scandinavian Open for 5 og 6 årige heste starter ugen. Også her får vi mulighed for at se fremtidens mulige stjerner, og mange af de proffesionelle rider deres ungheste i denne klasse.

Derefter fortsætter dressuren med de kommende stjerner i Marietorp Ridsport Pony Kür samt Young rider klassen Gina Tricot Future Elite for ryttere mellem 18 og 21 år.

 

Torsdag starter de internationale klasser med 3* Grand Prix, præsenteret af Epic Travelgear og finalen for ungheste i Folksam Scandinavien Open. Denne dag er der desuden mulighed for at se verdenseliten træne på banen.

 

Fredag er der premiere for Grand Prix Nations Cup, præsenteret af Axel Johnson Group, en holdkonkurrence i dressur. Det svenske landshold, bestående af Patrik Kittel, Minna Telde, Tinne Wilhelmsson Silfvén og Emilie Nyreröd er naturligvis publikums favoritter.

 

Lørdag rides Grand Prix Special i den 5* dressur og Grand Prix Kür i den 3*.

Søndagen afsluttes med Grand Prix Kür i den 5* dressur hvor verdenseliten udøver perfektion i mindste detalje til smuk musik.

 

Show klasser

Showklasserne afholdes på Falsterbobanen, som i år er gjort større og har fået flere tilskuerpladser siden sidste år. Her er der hele ugen igennem pakket med aktiviteter for hele familien. Først hundeudstilling og rallylydigheds- konkurrence, siden sprinningi to dage, og på onsdag begynder showprogrammet for alvor med blandt andet clinic med Axel Olin omhandlende kørsel med firspand.
Derefter er der premiere på Falsterbo Cross Country Driving hvor køreekvipagen skal gennem en svær forhindringsbane på kortest tid.

Torsdag konkurreres der blandt andet i Champagneridt hvor islænderne fremviser deres smukkeste tølt, der er flere opvisninger fra Sparreholm Slott Hestecenter og deres smukke hvide Lusitanohingste, vi kommer omkring westernopvisning, Monté, clinic med Anna Hassö og clinic med Felicia Grimmenhag som beretter om vejen tilbage fra en svær ulykke.

 

Der fortsættes med miniatureheste som konkurrerer på en forhindringsbane, opvisning med ardenner heste, opvisning i spansk stil med Malin Hellstedt Equistrian og meget meget mere. Falsterbo banen afslutter sit program med Driving Equistrian Competition hvor flere af Sveriges bedste køreekvipager deltager.

Alle dage er Familie hjørnet åbent, og her er masser af aktiviteter for store og små hvis der skulle blive behov for en pause fra tilskuerrækkerne. Her er endda mulighed for børnepasning.

Også messeområdet har åbent hele stævnet og her finder du alt til hest og rytter.

Over 40 forskellige serveringssteder sørger for at de mange tusinde tilskueres forplejning og her er noget for alle.

 

For at se priser og forudbestille tribunepladser gå ind på http://www.ticnet.se

For at se det fulde program og læse mere info klik her.

For at se livedækning fra stævnet klik her.

 

Kilde: Pressemeddelelse fra Falsterbo Horseshow


Tilføjet d. 04-07-2015 kl. 17:39 og sidst rettet den 11-07-2015 kl. 10:43 af i kategorien Arrangementer.

Seneste relaterede nyheder
12-07-15 Svensk dominans i 6-års championatet
12-07-15 Fjerdeplads til dressurholdet i Falsterbo
11-07-15 Falsterbo, en helt særlig oplevelse


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider