Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DRF mesterskab i military afgjort, Rikke N. Andersen med to medaljer igen i år

Søborggård var i år værter for DRF mesterskabet i military for ponyer. Der afvikles tre mesterskaber, et for ponyer, et for kat 2 ponyer med ryttere under 14 år og et for kat 3 ponyer med ryttere under 13.

For ponyer så det efter spring og dressur meget spændende ud. Rikke N. Andersen på Denver var kun 0,1 straf efter Liva K. Julegaard på West Side Sweet Babati. Rikke red først på Denver. Ekvipagen har meget rutine og er pt også eneste ekvipage der skal af sted til EM for ponyer i military i år. Rikke var fejlfri og inden for tiden på terrænbanen og Liva skulle derfor også nå tiden for at blive dansk mester. Liva og Sweet Babati har haft en virkelig flot sæson i CNCP1* i år, DM var deres første 2*. Det lykkedes derfor ikke Liva at holde tiden, og hun måtte derfor "nøjes" med sølv ved mesterskabet og overlade guldet til Rikke.

Bronzemedaljen var der også kamp om. Inden terrænet lå Jade Schlichting på Søborggårds Bastogne på tredjepladsen. Bastogne er kun 6 år gammel og Jade har selv redet ham op. DM var deres 2* debut. Ligesom for Liva var det svært for Jade at holde tiden på en urutineret pony. Bronzemedaljen måtte derfor overlades til Rikke N. Andersen, denne gang på Ruby Gold II.

For kat II ponyer blev det Bornholmsk guld. Astrid Vibe Skovgaard lagde stærkt ud med en god dressur og lå allerede der på førstepladsen. Så var det jo "bare" at holde sig fejlfri i resten. Det var ingen sag for Astrid og hun kunne dermed tage den første medalje hjem til Bornholm. Sølvmedaljen gik til Line Bøgh Sørensen på Stald Poppels Snuggi og bronzemedaljen gik til Julie Nielsen og Lulle, hun havde samme antal point som Rebecca Kogler, men var tættere på idealtiden i terrænet.

For kat III ponyer blev det populær hjemmebane sejr. Emma Klug og Pinocchio lå nummer to efter dressuren. Men med en fejlfri spring og en fejlfri terræn rykkede de op og kunne dermed træde op på toppen af skamlen.
Det er ikke kun familien Schlichting der avler ponyer, det gør familien Kaas også og også her er det gået godt flere gange. Siw Kaas er yngste Kaas i sporten, hun tog sølv for kat III på hjemmeavlede Hesteklewa's Minnie Mouse. Bronzemedaljen gik til endnu en hjemmebanerytter nemilig Thilde Strandby Møller på Silvano.


Tilføjet d. 12-07-2015 kl. 11:12 og sidst rettet den 13-07-2015 kl. 09:32 af i kategorien Military.





Seneste relaterede nyheder
11-06-17 Rikke N. Andersen tilbage på sin trone
02-05-17 Flere militaryryttere kvalificeret til EM
01-05-17 Simone Vinther vinder 1* i Luhmühlen - flere danske placeringer i Sopot
25-07-16 Bornholmsk dominans ved DRF mesterskaberne for ponyer i military
21-09-15 Medaljeregn ved NM
19-09-15 Ved pony NM er der Rikke og så er der alle de andre
09-08-15 Rikke N. Andersen placeret ved EM i military
09-08-15 Rikke N. Andersen fejfri og lige uden for placering efter terænnet
07-08-15 Rikke N. Andersen foreløbigt nummer 30 ved EM i military i Malmö
15-06-15 Rikke N. Andersen vinder af CCIP2* ved Kalundborg Horse Event


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider