Norsk sejr i GP i CSI1* hos Absolute Horses

Der var en dobbelt norsk sejr i CSI1*.
Der var i alt seks nationer med i Grand Prix'ens omspringning, men det var de to norske piger der var hurtigst. Det var 13 ryttere der kom i omspringningen, da der søndag eftermiddag var Grand Prix på 140 cm spring i CSI1* ved det internationale stævne hos Absolute Horses på Tågerup nær Kolding. 39 ryttere startede i klassen, og der blev virkelig gået til den på banen for at få en hurtig tid. Igen var det to norske piger, der lagde sig i spidsen.

Victoria Gulliksen på Billy Blue Bell vandt i 30.32 sek skarpt forfulgt af Benedikte Segerstad Endresen på Bonita V i 30.81 sek. Danske Jessica Toelstang blev nummer tre på Bjerglunds Campari i 31.00 sek, mens tyske Johannes Ehning på Virginia blev nummer fire i 31.18 sek. På femtepladsen kom svenske Emilie Grönberg på Main Boy i 32.16 sek.

Viktoria Gulliksen og Billy Blue Bell efter dagens klasse.

Kilde: Pressemeddelse

Tilføjet d. 07-06-2015 kl. 23:40 af i kategorien Ridesport.