Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sidste World Cup kval i Gøteborg

I weekenden blev den sidste world cup kvalifikation i den vesteuropæiske liga afholdt i Gøteborg. Det var med stor spændning, da der var mange af de deltagende ekvipager som lige manglede de sidste point, før de var sikre på at kunne deltage i finalen i Las Vegas til april.

Banen var som altid på World Cup niveau en svær bane, men den kunne godt have manglet det sidste i sværhedgrad. Hele 13 kom videre til omspringningen, og med kun 12 placeringer må man sige at det var flere end der oftest er.
Der var ingen tvivl om, at der skulle kæmpes til det sidste, for at vinde afdelingen. Det endte med at være Steve Guerdat på Albfuehren's Paille e. Kannan som trak det længste strå. De red i tiden 43.13 sek, og selvom flere forsøgte, var der ingen der kunne hamle op med den tid. Det blev vores svenske nabo Rolf-Gören Bengtsson på Casall Ask e. Caretine/Lavall I som kom tættest må, men tiden 43.49 sek var bare ikke hurtigt nok, og han måtte se sig slået da han kiggede op på tidstagningen.
Klassen nr. 3 blev Marco Kutscher, som det seneste har været rigtigt godt ridende på Cornet's Cristallo e. Cornet Obolensky/Pilot. De sluttede i tiden 43.89, og med top tre indenfor under et sekund, er der vist ingen tvivl om at der blev redet så stærkt, som det kunne lade sig gøre.
Nr. 4 blev den enormt velspringende VDL Zirocco Blue e. Mr. Blue/Voltaire som red fejlfrit i tiden 44.38. Nr. 5 blev Judy-Ann Melchior på As Cold as Ice Z e. Artos Z/Carthago Z i tiden 47.62 sek, efter at hun valgte at tage en rimelig rolig tur rundt i omspringningen.

Efter denne runde lå det så rimeligt klart, hvem der har kvalificeret sig til finalen. Der er altid nogen der vælger ikke at deltage i finalen, men det er de sammenlagt bedste 18 som er sikret videre deltagelse i finalen.
Det blev søndagens vinder Steve Guerdat, som kunne se sig som vinder denne sæsons serie i kvalifikationerne, da han opnåede intet mindre end 77 point. Vores unge 19-årige irer Bertram Allen blev nr. med 71 point og franske Kevin Staut blev nr. 3 med 65 point.
Der er ingen tvivl om, at finalen kommer til at give spændning lige til det sidste!

Resultaterne fra stævnet samt den endelige stilling fra alle World Cup kvalifikationerne kan ses HER.

Billede

Arkivfoto jp-photo.dk


Tilføjet d. 03-03-2015 kl. 16:28 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
06-04-19 Hall of Fame - nyt i Gøteborg
03-03-15 Fantastiske Gøteborg med flotte danske præstationer!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider