Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Phantom fanget i et badekar   VIDEO

Phantom, en 30-årig hest var så uheldig at sidde uhjælpeligt fast i et badekar med benene i vejret og måtte hjælpes fri af redningsfolk, før den omtumlet kom på benene igen

 

Badekar til vanding af heste

Rigtig mange benytter badekar på foldene, som vandreservoir til heste, og denne praksis er også meget udbredt i Danmark. De færreste tænker dog sikkert over, at de kan udgøre en fare for heste. Men som de fleste erfarne hestefolk ved, så kan heste komme uheldigt af sted med alt der befinder sig i deres omgivelser, og hvorfor så ikke et almindeligt badekar, der bruges til at vande heste med.

 

Badekar en uventet trussel

Man skal dog nok alligevel være mere uheldig end de fleste for at komme i problemer med et badekar, men det var lige præcis hvad der skete for Phantom - en 30-årig hest fra Sacremento i Californien, der var så uheldig at sidde fast i et badekar i sidste uge. Hvorledes kunne det så lige lade sig gøre?

 

Lå fast i badekar

Efter sigende snublede den stakkels pony på vej hen for at drikke og faldt hovedkulds ned i badekarret. Ejerne ilede til, men blev tvunget til at tilkalde de lokale redningsfold, da de ikke selv var i stand til at få den stakkels pony ud af badekarret igen.

 

Fastlåst på ryggen med benene i luften

En af de tililende brandfolk udtalte efterfølgende: "Hun var fuldstændig fastlåst i badekarret, med benene strittende lige op i luften" Oplyste redningsmanden. "Med hjælp fra familien, mange hænder og et par redskaber, fik vi hende tilbage på benene i løbet af ganske få minutter. Nu er Phantom tilbage og danser rundt i stalden!", slutter redningsmanden, og det er Phantom sikkert taknemmelig for.

 

Se videoen af episoden her

 

Brandfolk til undsætning

Phantom lå nemlig i over 20 minutter i den fastlåste og ydmygende position, indtil redningsfolkene ankom til den noget usædvanlige redningsaktion, og fik hende hurtigt uskadt tilbage på benene igen.

 

Dette er dog ikke det eneste mærkelige tilfælde, hvor en hest er kommet i vanskeligheder indenfor den samme uge. Samme dag i Storbritannien sad en hest fast mellem to træer og måtte også have hjælp for at komme fri igen - se her:

 

Kilde: Thehorse.com

 

Billede

 

Phantom, men hjælpen nær.

 


Tilføjet d. 13-02-2015 kl. 12:43 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
10-02-15 Hest klemt fast mellem to træer


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider