Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Smartphones revolutionerer veterinærstudiet

Smartphone-teknologien muliggør at veterinærstuderende kan analysere hestens interne anatomi ved hjælp af en ny app på smartphonen, blot ved at holde telefonen op foran hesten.

 

Universitet tager ny teknologi til sig

Det kendte veterinæruniversitet i Liverpool, i England har taget den nye smartphone-teknologi til sig. Takket være et meget teknologi interesseret undervisningsteam, og efter forsøg med en ny app, er Universitetets undervisningsrepertoire nu udvidet med et nyt værktøj. 'Augmented reality' i daglig tale AR. AR, er en ny app, der giver de studerende mulighed for at se ind i dyret ved at holde deres smartphone op mod et dyr, som herefter viser et sæt billeder eller en video af det de holder deres smartphone op imod, på deres smartphone.

 

"Universitet gør brug af meget teknologitung undervisning og har et personale, der altid ser sig om efter nye måder at involvere og engagere de studerende på, for at opmuntre læring og høster deres egne erfaringer", udtaler Avril Senior, som er en af lektorerne på universitetets verinærvidenskabelige institut.

 

Teknologien gør det muligt at vise et billede af en hest for at vise dens interne anatomi i 3D perspektiv, når man ser på den igennem en smartphone eller en tabet.

 

Hvorvidt der er overvejelser om at indføre tilsvarende hjælpemidler i undervisningen af de studerende på dyrelægestudierne også her i landet er det ikke lykkedes Heste-Nettets redaktion at få svar på. Det tyder imidlertid på at metoden er populær både blandt de britiske studerende og de undervisningskræfter, der skal uddanne de fremtidige veterinærer i Liverpool - en teknologi der tydeligvis er kommet for at blive.

 

Du kan læse mere om det nye initiativ her

 

Billede

 

Liverpool university bruger apps i undervisningen af de dyrlægestuderende


Tilføjet d. 28-01-2015 kl. 20:48 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-01-19 App giver inspiration til træningen
27-10-16 Ny app vil samle Facebooks hestemarked
01-12-15 Dressur app'en fra Dansk Ride Forbund opdateret
11-08-15 EM i Aachen - følg med via APP
09-05-15 FEI’s regler på ny gratis APP
02-04-15 App analyserer gødningsprøver
25-12-13 Gratis dressur app til alle!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider