Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Finalen til Baltic Cup med dansk sejr over hele den samlede stilling

Her i weekenden blev finalerne til Baltic Cup afviklet på Vilhelmsborg.
Her har der været masser af god ridning og hurtige omspringninger.

Grand Prix'en for juniorene blev afholdt lørdag aften. Der skulle en meget hurtig omspringning til, for at kunne stå øverst på podiet. Vinderen blev norske Mathilde Kristine Kalland på Tulipan. De red omspringningen i tiden 35.92 sek. Lige bagefter kom nordsjællandske bosatte Clara Hallundbæk på Quimono de la Roque i tiden 35.99 sek. Nr. 3 blev Christina Nielsen på Griffin 16 i tiden 41.17. Nr. 4 blev Cristoffer Nerving Møllekær på Zidane som desværre fik en bom i omspringning, men dog i klassen absolut hurtigste tid. De red i tiden 35.24 sek, men en bom skilte dem desværre fra en dansk sejr.

Efter at kunne ærgre sig over, at man misser 1. pladsen i GPen, kunne Cristoffer til gengæld glæde sig over at blive den samlede vinder til Baltic Cup 2014. Nr. 2 blev Benedikte Rie Truelsen og nr. 3 Josephine Bøgh.

I dag blev Grand Prix'erne for kat. I, II og III afholdt.

De første der skulle i ilden var kat. III ponyerne.
Her lykkedes det kun to ryttere at ride fejlfrit i omspringning. Første rytter Amanda Sondrup Henriques red klassens hurtigste tur rundt på banen på Flashy Gold Finch, men desværre indløb der sig en enkel bom i tiden 31.67 sek. Anden rytter i omspringningen, Josephine Christian Jacobsen på Greenfield Chinook, valgte at ride en sikker tur rundt på banen og sluttede i tiden 46.83, hvilket slutteligt viste sig at være rigeligt godt nok til en 2. plads.Tredje rytter i omspringningen var Josefine Sandgaard Mørup på Bølle, og de red fejlfrit i tiden 33.47 sek. Det skulle vise sig at række til at blive vinderen af Grand Prix'en!
Yderligere to ryttere var med i omspringningen. Nr. 4 blev Josephine Sofia Eisenreich Vinther på Oldcastle Sylvester, som fik en enkel bom rundt på banen og sluttede i tiden 37.18.
Nr. 5 blev Emilie Louise Weilsby på Shangan Santana som fik 8 fejl i tiden 38.56 sek.

Her gjalt det også for Amanda Sondrup Henriques, at med ærgelsen over at være en bom fra sejren i Grand Prix'en, kunne hun i stedet glæde sig over at være den samlede vinder af Baltic Cup 2014. Nr. 2 blev Astrid Hesseldahl Føns og nr. 3 blev Josephine Sofia Eisenriech Vinther.

Dernæst var det kat. II ponyerne som kom på banen.
Her var der faktisk kun en ryttere, som det lykkedes at ride fejlfrit også i omspringningen. Vinderen af Grand Prix'en blev Karoline Vistesen Graversen på PHW's Neils som red fejlfrit i tiden 42.48 sek. Nr. 2 blev Celeste Christine Arndal på Fredsbos Mesterix, som red med 4 fejl i omspringningen i tiden 34.68. Nr. 3 blev Cecilie Gindler også med 4 fejl i tiden 40.49 sek.

Som om at det ikke var nok at den samlede vinder for junior og kat. III ponyer kunne have vundet Grand Prix'en hvis de havde redet fejlfrit i omspringningen, så gjalt det samme for kat. II ponyerne! For her var det Celeste Christine Arndal som kan tage hjem som den samlede vinder af Baltic Cup 2014! Nr. 2 blev Laura Baaring Kjærgaard og nr. 3 blev Josefine Folman Bach.

Så blev det tid til årets sidste Baltic Cup springning. Det var Grand Prix'en for kat. I.
Vinderen her blev norske Mathilde kristine Kalland på Colton Milton som red fejlfrit i omspringningen i tiden 37.38 sek. Nr. 2 blev Benedikte Rie Truelsen på Strattonstown Nearly Gone som var lige i hælene på Mathilde i tilden 37.62 sek. Nr. 3 blev Clara Hallundbæk på Goliath van de Groenweg som den sidste fejlfrie rytter i omspringningen i tiden 40.46.
Anne-Kristine Rie Truelsen på Bel Air gjorde sit forsøg på at blande sig i topkampen, men måtte tage til takke med en ærgerlig bom i tiden 38.76 sek.

Man må sige at det er godt klaret af tvillingesøstrene Benedikte og Anne-Kristine Rie Truelsen at ligge sig i toppen af Grand Prix'en. Hvad der ikke helt lykkedes dem i selve Grand Prix'en lykkedes til gengæld i den samlede stilling for Baltic Cup 2014. Her blev det nemlig Benedikte Rie Truelsen som løb afsted med den samlede sejr hvor Anne-Kristine Rie Truelsen blev nr. 2. Nr. 3 blev Christine Thirup Christensen.


Resultater for hele stævnet kan ses HER.


Tilføjet d. 08-12-2014 kl. 00:04 af i kategorien Ridesport.
Tags: Baltic Cup.

Seneste relaterede nyheder
14-01-20 Holdene er sat til Baltic Cup
02-09-19 7 på stribe til Danmark
01-09-19 Guld til de danske childrenryttere i Baltic Cup
21-01-19 Flotte danske præstationer i første Baltic Cup kvalifikation
07-05-17 Vinderne til Danmarks Cup og Grand Prix hos Baltid Cup
06-05-17 Fuld gang i Danmarks Cup og Baltic Cup
04-05-17 Fuld gang i Baltic Cup i Fredensborg
23-01-17 Gode danske resultater til Baltic Cup i Helsingborg
01-12-16 Baltic Cup finalen er startet
31-08-15 Dagens Grand Prix vindere til Baltic Cup i Herlufmagle


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider