Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Britisk dressurrytter scorer 100 %

For angiveligt første gang, er det lykkedes en dressurrytter at score 100 % . Det skete da en britisk rytter høstede en næsten hypotetisk række af lutter 10-taller, i en gangartsklasse ved Ottawa, dressur festival i Canada.

 

Lutter 10-taller

Selvom der de senere år, har været en tendens til, at der gives karakterer i dressurkonkurrencer, der efterhånden bevæger sig højere op ad skalaerne, er det formentlig ikke sket tidligere, at en dressrytter i en officiel konkurrence, har scoret lutter 10-taller. Dette er nu en realitet.

 

Drømmekarakter

Den britiske rytter Neil McIntosh med hesten JazzBeat, scorede en perfekt 10-tals række ved materialeafprøvningen ved Ottawa dressur festival i Canada, der blev afviklet fra den 30. maj til den 1. juni i år. Niel McIntosh, er hermed den første rytter, der har scoret den magiske 100%, nogen sinde, i en officiel konkurrence.

 

Materiale-test for ungheste

Materialetesten, hvor karakteren blev opnået, blev gennemført for 3 og 4-års heste. Bedømmelsen omfatter tildelingen af 30 point (3x10) for eksteriør, gangartskarakterer, hvor der blev afgivet 20 point (2x10) for henholdsvis, skridt, trav og galop, samt 10 point for overordnet indtryk - ialt 100 mulige point, som altså var den karakterJazzbeat indkasserede.

 

Kendt afstamning

Jazzbeat er ud af en i Danmark særdeles kendt afstamning. Jazzbeat er efter hingsten Jazz på en Sandro Hit hoppe. Neil har selv importeret hesten fra Holland, og har først tilredet ham i januar i år.

 

"Jeg vidste at hesten var noget helt særligt, da jeg udpegede ham på folden som plag, men jeg var helt overvældet over karakteren vi fik", oplyser Neil overfor det britiske hestemagasin Horse & Hound. "jeg vidste han gjorde det godt, men havde ingen urealistiske eller super ambitiøse forventninger til ham, da det var hestens første deltagelse i en konkurrence. Jeg er meget spændt på, hvordan han kommer til at udvikle sig i fremtiden", oplyser han til bladet.

 

Neil er oprindeligt fra Aberdeen i Skotland, men har de sidste 5 år, været bosiddende i Canada, hvor han importerer og træner heste.

 

Billede

 

Jazzbeat til sin imponerende fremvisning

 


Tilføjet d. 28-06-2014 kl. 22:31 af i kategorien Konkurrencer.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
05-09-20 Dufour og Cassidy i front af DM 2020
17-12-19 Omrokeringer i den amerikanske elitedressur-trup
23-07-19 De unge klar til kamp for Danmark ved EM
30-06-19 NM medaljeregn til Danmark
11-06-19 Kasprzak sælger Quarton
03-06-19 DM i dressur i weekenden
28-05-19 Junior og Young Riders udtaget til NM i dressur
24-05-19 Overbevisende dansk dressurungdom!
01-05-19 Daniel 7'er på verdensranglisten og bedste mand!
20-03-19 Amatørdressur til de største internationale stævner i Nordeuropa


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider