Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

The Maestro

Billede
Billede
Billede
Video

 Fuldblod, engelsk  
 Vallak
 10 år 
 165 cm
 Brun
Masse, en hest med stor personlighed og potentiale, søger nu sit nye hjem. Dette er ikke en hest for begyndere, men kræver en erfaren person både fra jorden og i sadlen.

Om Masse:

Baggrund: Masse blev skadet under træning som galophest og fik en seneskade på højre forben for ca. 1,5 år siden. Han er blevet erklæret rask og har påbegyndt sin rehabilitering.
Personlighed: Masse har en meget positiv attitude og elsker at lære nye ting. Han er blevet trænet i lange liner, skovture, lette dressurøvelser og at gå over, mellem og rundt om bomme. Han er utrolig lærenem og kan lide at gøre det rigtige.
Træning: Jeg har ikke redet Masse i den tid, jeg har haft ham, men før skaden var han både redet til og springtrænet samt havde startet i forskellige løb. Jeg er overbevist om, at han ville være sød at ride.
Beslag: Masse går uden sko om sommeren og med sko foran om vinteren på grund af ømhed ved frossen jord. Hvis han skal gå meget på grusveje, ville det være godt at sko ham foran året rundt.
Flokinstinkt: Masse har en stærk flokinstinkt og vil ikke efterlades alene i boksen eller på folden. Han deler gerne fold med en venlig kammerat og er lav i rang. Han er også vant til ture på gårdspladsen, i ridehuset eller på ridebanen, men foretrækker selskab, når han forlader området.
Transport: Masse kan blive stresset ved læsning, hvis han skal køre alene, men står pænt i traileren og læsser sig selv med selskab. Han har kørt både i bil og trailer uden problemer.
Stresshåndtering: Når Masse bliver stresset, kan det være svært at få kontakt med ham, men han er blevet meget bedre til at håndtere sine frygter og stopper op for at inspicere det, der skræmmer ham.

Findes i Sverige.
 
 

[Salg] Sjov hobbyhest

Livsforsikret
Privat salg
Visse udstyr kan købes med
Svensk registreret

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Google
ID: 372IRE45238085T
F: DOYEN (IRE) 2000
M: MYOWN (IRE) 1992
MF: LE BAVARD (FR) 1971
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Problematisk
Senest rettet 24 maj 2024 kl. 20:34, og har været vist 830 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider