Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ásta Nøddegården

Billede
Billede
Billede
Video

 Islandshest  
 Hoppe
 12 år 
 145 cm
 Rød
Drømmer du om et lille avlsprogram med opdræt af islandske heste? Brænder du for at få et lille føl som du kan nusse om, og synes du det er spændende at arbejde med heste? Her er muligheden for at komme igang med det sammen. Bjorg Eldibranda fra Lundshøjgaard, datter af Jón fra Tyrevoldsdal og Blup 113, er endnu kun er 2 måneder gammel, så her har du starten på et solidt avlsprogram og du kan samtidig være med til at præge den lille ny helt fra starten. En unik mulighed, og en chance som ikke byder sig hver dag. Hun skal følges med sin mor, Asta fra Nøddegården. Asta er en ædel og elegant islænder, med et smukt hoved og en velanset hals. Hun er velbygget med gode proportioner, stærke hove og en prangende man og hale. Hun har gode gangarter, smidige med lange skridt i både trav og galop og tølt forekommer hende helt naturligt. Far til Asta er As fra Lærkegården, som blev kåret som 4-gænger med 9 for tölt, galop, form og vilje/sind,og han står til 1. præmie for sine afkom. Mor var kårings hoppen Carmen frá Kolkuósi, som stammer fra nogle af de oprindelige islandske linier.
Asta har haft føl ved siden de seneste år og er derfor ikke blevet redet, og sælges kun som avlshoppe. Med den rette træning, jordarbejde og en god portion indføling og forståelse, kan hun blive et trofast lille hest. Hun er en fantastisk mor, som passer godt på sine føl.
Sidste år fik hun et hingsteføl efter Hnokki fra Feltskoti, og i år blev det Bjørg efter Jón fra Tyrevoldsdal, som er en af Danmarks bedste avlshingste.
 
 

[Salg] Islænder med føl ved siden.

Sælges samlet med Björg Eldibranda fra Lundshøjgaard, hoppeføl fra 2018. Hestepas medfølger.

Pris: 45.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video Billeder og video hesten er tagget på Stamtavle HesteData Google
ID: DK2006206211
F:
DK2001106078
(IS DK)
M: Carmen Kolkuósi
IS81258586
(IS ISL)
MF:
ISAA158037
(IS ISL)
Islænder: 4-gænger
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 22 juli 2018 kl. 21:06, og har været vist 2763 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider