Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Hlada fra Árbakka, FEIF:IS2002286705

Billede
Billede
Billede
Billede

 Islandshest  
 Hoppe
 22 år 
 136 cm
 Mørkebrun
Video: https://www.youtube.com/watch?v=8hAoQFh23YY

Jeg sælger min dejlige hest pga uddannelse og andre planer i mit liv.

Hlada er femgænger og 15 år gammel. Hun er blevet trænet i akademisk dressur næsten al den tid jeg har haft hende, næsten kun bidløst og i sommers var hun i træning i fire måneder i akademisk dressur.
Der er blevet lagt mere vægt på travarbejde, balance og at hun skal lære at bære sig selv end tölt derudaf. Tölttræning er i gang nu og hun tölter, men ikke så stabilt endnu. Hlada er sød, følsom, arbejdsvillig og har noget energi at arbejde med. Samtidig har hun spirit og egen vilje, hvilket jeg synes gør hende spændende at arbejde med. Hun kan alle sidebevægelser i skridt fra ryg og jord, grunddressuren er i orden.

Hlada er en utrolig cool hest, der meget sjældent bliver bange for noget. Hun er blevet udsat for meget i de ni år jeg har haft hende - bl.a. har hun været opstaldet på landbrugsskole med køer, får og grise som nabo, plus masser af store traktorer, hvilket hun bare har taget i stiv arm (har endda virket støttepædagog for andre heste på tur). Hun er vandt til at gå ude og i flok (med hopper). Hun er også vandt til at ride ud alene (har været på utallige ture gennem mange forskellige forhindringer).

Hlada er islandsk født, importeret i 2008 og har ikke sommereksem.
Jeg har ejet hende i ni år. Hun fik føl i 2015, alt gik godt, vedhæftet er billederne af føl (far er Gumi fra strandarhöfði). Føllet er meget lovende med flotte, elastiske bevægelser, højt ansat hals og en flot ryg.

Hvis du vil høre mere om Hlada og evt ud og prøve hende så kontakt mig på email eller telefon. Det er vigtigt for mig at Hlada kommer til et godt og blivende hjem. Hlada er ikke egnet til små børn eller skiftende ryttere.

Venlig hilsen
Andrea T. Sloth

 
 

[Salg] Klassisk trænet islænderhoppe

Pris: 22.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 163033
F: Týr fra Árbakka
M: Hemja frá Stokholma
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Senest rettet 20 januar 2018 kl. 20:17, og har været vist 1252 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider