Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Nydal's Elliot

Billede
Billede
Billede
Video

 Tinker  
 Vallak
 12 år 
 143 cm
 Broget
Elliot er en smuk hest med et dejligt roligt gemyt. På grund af en fejloperation kan jeg desværre ikke fortsætte Elliots uddannelse, men han er klar til at komme videre i sin ridning, og derfor sælger jeg ham.

Som Elliots nye ejer skal du være indstillet på at sætte rammer, uden at blive hård. Elliot er en rigtig sød men også viljestærk hest, der mangler rutine i sin træning og det vil være en klar fordel at du har kendskab til racen. Elliot vil med regelmæssig træning og struktur blive en fantastisk partner.

Han går pænt i trailer/lastbil, har været på utallige trækketure i trafikken og set på byggepladser, busser, lastbiler, traktorer mv. oplevet træfældning, haft pro prio-bomme over ryggen, presenninger m.m. uden at han rykker et øre.

Han er vant til hunde og han elsker opmærksomhed, hvad enten det er fra børn eller voksne. Der er virkelig grundlag for at få en rigtig god hest, hvis bare man har evnerne til at få sat rammerne for ham.

Uddannelse:
• Tilredet i september 2017 til januar 2018 hos Camilla Stormont. Tilredet med forståelse for hesten, både med og uden bid og med og uden sadel.

• Er siden 2018 blevet brugt til jordarbejde, arbejde for lange liner og ridning i skridt.

• I december 2019 kom han i opfriskning/videre ridning hos Camilla Stormont. Er hos Camilla redet i ridehus/ på bane og på tur i alle tre gangarter.

• Februar 2020 og indtil salg er han opstaldet hos Charlotte Lemming, hvor Elliot er på vej videre i sin uddannelse. Han rides af en ung pige samt mig selv og har en god læringskurve. Han rides pt. i skridt og trav.
 
 

[Salg] Blikfang med personlighed

Elliot sælges da jeg er fejlopereret og ikke længere har fysikken til at kunne ride og træne en uerfaren hest, og fordi jeg samtidigt har fået rideangst efter min fejloperation.

Elliot er passet med alt. Går uden sko, men har haft en dårlig smedeoplevelse og kræver lidt arbejde. Fuld sygdomshistorik haves.

Jeg forbeholder mig ret til at vælge mellem købere. Der skrives kontrakt på salget og udvidet sygeforsikring på 35.000 hos Tryg kan overtages.

Pris inkl. alm. handelsundersøgelse 25.000.

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video
ID: HST 162987
F: Totentinkers Donal Flannigan
Tinker
M: Patricia Rose
Tinker
MF: Reggie
Tinker
Dressur: Tilredet
Kørsel: Talent
Terræn: Talent
Western: Tilredet
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Rutineret
Lemminggård
Senest rettet 04 april 2020 kl. 19:03, og har været vist 5059 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider