Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

SL Survivor Colt

Billede
Billede
Billede
Billede

 Irsk Cob  
 Hingst
 14 år 
 140 cm
 Mørk skimmel
Survivor er en helt unik Irish Cob hingst, som fortjener det bedste! Derfor udbydes han til salg til rette vedkommende med en særlig passion for denne race, samt mulighed for at tilbyde et godt og blivende hjem.

Survivor er 7 år gammel og blev importeret fra England som 2-års. Han er 140 cm i stang og efter hingsten Superior og med Bullseye som morfar.

Survivor blev kåret i ICS LTD i 2012, hvor han opnåede 70,5 point, samt retten til at kalde sig 1. Grade, Supreme Champion og Klassevinder. Survivor blev stillet til kåring igen i 2014 hvor han forbedrede sit resultat og opnående 72,5 point, 1.G og STAR titel. Min oprindelige plan var at stille ham til kåring i DTF.
Ved begge kåringer har han opnået max point for generel opførsel, hvilket også afspejler sig i dagligdagen, hvor han er en rigtig gentleman og en sand fornøjelse at omgås. Survivor er rolig, kontaktsøgende, samarbejdsvillig og sensitiv på en god måde. Han kommer løbende på folden, når man kalder på ham, også når han går med hopper.

Survivor har farven Blue Blagdon, og blev i 2016 far til to føl som begge fik hans farve. Han har bedækket hos mig igen i 2017, og kan problemfrit trækkes til og fra hopper i kun grime og træktorv.

Survivor er tilredet problemfrit af undertegnede i sommeren 2016 og kan rides på bane og på tur, men foretrækker helt sidstnævnte. Han kan rides både alene og med andre heste, herunder hopper. Han kigger ikke på noget, springer ikke til siden og reagerer ikke på trafik. Han er redet biomekanisk korrekt, og responderer på fine hjælpere, sædeben og åndedræt. Hertil skal det nævnes at han elsker at bade ved stranden. Han kan cykles med, og skridter/traver velopdragent ved siden af, samt longeres i kapsun hvor han lystrer stemmen og kan stoppes for en dyb vejrtrækning. Survivor er ikke redet regelmæssigt i 2017. Alt i alt er Survivor en fantastisk hest, som skal opleves, da han virkelig er en fornøjelse at omgås og arbejde med. Survivor er ikke tilkørt, men jeg tænker at han også ville nyde denne form for arbejde, hvis han fik det lært.

Survivor går på fold med en IC vallak hos mig, og gik med både hingste og vallakker hos tidligere ejer. Survivor har stor respekt for hegnet. Han er passet med smed (går aktuelt uden sko), vaccine, ½ årligt tandlægebesøg, ½ årlig gødningsprøve, fysioterapi ved (aut. fysioterapeut), samt kvalitetsfoder. Han er testet N/N for PSSM1, og tåler græs og wrap ad libitum. Trives desuden i både løsdrift og boks.

Survivor er handelsundersøgt d. 14/7-17 uden anmærkninger og er forsikret for 40.000 kr. (Liv og uanvendelighed), samt sygeforsikret, som kan overtages af køber.

 
 

[Salg] Unik kåret Irish Cob hingst

Mit største ønske er, at finde et nyt blivende hjem, hvor han kan komme til sit ret som den fantastiske avlshingst, samt samarbejdsvillige arbejdshest han er. Survivor sælges derfor som avlshingst, kørehest, eller luksus skovturshest til en mindre rytter. Hjem før pris, og jeg forbeholder mig ret til at vælge imellem evt. købere.

(Survivors farve hedder Blue Blagdon og er permanent. Han skimler derfor ikke)

Pris: 40.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Google
ID: 826035101353003
F: Superior
Irish Cob
M: Fountain Mare
Irish Cob
MF: Bullseye
Irish Cob
Dressur: Tilredet
Kørsel: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 21 august 2017 kl. 19:13, og har været vist 3593 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider