Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Totoro

Billede
Video
Video
Video

 Miniature  
 Vallak
 13 år 
 76 cm
 Rød
Totoro skiller sig ud fra mængden med sit stangmål på kun 76 cm. Han er et sikkert trækplaster til dyrskuer og andre arrangementer, og har da også oplevet at være ?tv-stjerne? i DR?s børneprogram Sommer Summarum ( se ham på https://www.youtube.com/watch?v=BNlEibNW84A&feature=youtu.be). Han lod sig ikke påvirke af den ståhej, der var til Sommer Summarum live-optagelserne, med en livlig og nærgående menneskemængde, pludselige indslag af høj musik, og fjollede tv-værter.

Når Totoro ikke er i fjernsynet, går han som 4H-pony for børn i alderen 5-9 år. Da min datter var 3-4 år, red hun på ham, men det er vores nuværende 4H-børn for store til. Derfor bruger vi ham til små agilitynumre - hans glansnummer er at springe igennem en hulahopring (se video). Han nyder at gå med os i haven, og siger ikke noget til, at børnene og hunden leger vildt omkring ham. (Se video, hvor min datter slår vejrmølle lige foran ham).

Han kan også stå bundet i tøjr, så han er en fantastisk ?kantklipper? og græsslåmaskine på ejendommens græsarealer. Han går ikke i panik, selv om han vikler sig ind i tøjret, for han har lært at vikle sig ud selv. Som det ses på et af billederne er han er så lille, at han også kan ?slå græsset? for os under trampolinen.

Når han ikke er i haven hos os går han sammen med fire andre ponyer. Han trives i løsdrift, men har det også fint med at stå i boks, alene eller sammen med andre ponyer. Han er vant til høns, katte og køer, og lader sig ikke skræmme af vores Broholmerhund, selv om den har cirka samme størrelse som ham selv.

Da han er sent kastreret, kan han godt finde på at nappe. Min datter har kunnet styre ham siden hun var 3, men han tester gerne lige de andre børn, for at se, om han kan løbe om hjørner med dem. Derfor skal der være en voksen, når små børn håndterer ham.

Vi har valgt at sætte ham til salg, da han er for lille til at 4H-børnene kan ride på ham. Vi har dog ikke travlt, da flere af børnene har ham som deres yndlingspony. Han kan evt. byttes med en (gerne ældre) stabil ridepony på 90-130 cm, til nybegyndere i alderen 3-9 år. Vi holder utroligt meget af Totoro, og det er derfor vigtigt for os, at han får et godt hjem. Totoro vil egne sig bedst til et sted, hvor han er tæt på sine mennesker og har noget at lave, og hvor man drager fordel af hans nervefasthed og ?showmanship? til agility eller forskellige former for shows.
 
 

[Salg] TV-stjerne, agility-emne og 'have-hest'

Totoro har hestepas og ejercertifikat, og er passet med smed, vaccinationer og årligt dyrlægeeftersyn (har ikke været syg, mens vi har haft ham).

Pris: 5.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 

[Bytte] Agility-emne byttes til lille, rolig børnepony

Vi har valgt at sætte Totoro til salg, da han er for lille til at 4H-børnene kan ride på ham. Vi har dog ikke travlt, da flere af børnene har ham som deres yndlingspony. Han kan evt. byttes med en (gerne ældre) stabil ridepony på 90-130 cm, til nybegyndere i alderen 3-9 år. Vi holder utroligt meget af Totoro, og det er derfor vigtigt for os, at han får et godt hjem. Totoro vil egne sig bedst til et sted, hvor han er tæt på sine mennesker og har noget at lave, og hvor man drager fordel af hans nervefasthed og ?showmanship? til agility eller forskellige former for shows. (Se salgsannonce for flere detaljer om Totoro )

Totoro har hestepas og ejercertifikat, og er passet med smed, vaccinationer og årligt dyrlægeeftersyn (har ikke været syg, mens vi har haft ham).
Video HesteData Google
ID: 208333201105922
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 25 august 2017 kl. 05:53, og har været vist 1779 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider