Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Bibi Kærgård

 Oldenborger  
 Hoppe
 21 år 
 160 cm
 Brun
Bibi er en dejlig rolig hest, som man roligt kan sætte må børn op på, hun går i stille tempo hvor man skal være efter hende for at hun går frem, hun har været ride skole hest i 13 år, og nu går hun som rent hygge hest :-)

Hun står lige nu med en sene skade og skal stå stille de næste 3 mdr, ca jeg giver hende medicin så helingen skulle gå hurtigere, i denne tid hvor hun er skadet er hun gratis og have man må komme og hygge med hende og trække ture med hende som man også kan uden problemer kun hvis der er en tåt græs, går hun fra en :-) men må også lave noget tricks med hende dette gør ikke noget :-)
 
 
 
 

[Part] Hygge rytter søges

Du får en dejlig hest stillet til rådighed, der er ridehal og dejlig skov lige i baghaven som man må benytte som man vil, hun står i postnummer 8220. det du skal er at muge hendes boks og ordne hø og foder til hende den dag man har hende. det jeg forventer er at du får undervisning 1 gang om måneden. blot for jeg ved man sidder rigtigt så hun ikke bliver skadet pga man ikke sidder rigtigt. man kan have hende 2 dage i ugen for 300 om måneden. (man kan også have hende flere dage så er prisen bare en anden) jeg får selv undervisning af en til 125 men der er undervisere knyttet stedet hvis man ønsker en anden. kontakt mig for mere info. hun er bestemt et kik værd også til den nervøse rytter hun er helt cool og godmodig intet ondt skabt hende. børnebørnene på 3 6 og 12 tør sagtens ride hende.

MVH Annette Jensen
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: 9602303
208333199602303
F:
OLH 711
(OL DK)
M: Beauty Smedstrup
OL 7467
(OL DK)
MF:
OLH 484
(OL DK)
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Stamtavle
Opstaldningssted
Senest rettet 13 november 2016 kl. 08:59, og har været vist 994 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider