Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Beers Sir Malthe

 Irsk Cob  
 Vallak
 18 år 
 137 cm
 Broget

Jeg får desværre ikke selv brugt min irish cob Beers Sir Malthe nok og har valgt at sælge ham, så en anden kan få glæde af denne søde vallak fra 1999. Er kåret med 1. præmie i Irish Cob Society. Han er målt til 137 cm i stang, men føles større. Har pas med medicinsider og er passet med vacciner, tænder samt smed. Han går ikke med sko.
Malthe kan rides af de fleste på grund af hans gode sind. Aktuelt rides han 1-2 gange om ugen af en pige på 11-12 år. Han har en god energi både på banen og på tur, hvor han er trafiksikker. Hos den tidligere ejer blev han også brugt til spring og var god til dette.
Malthe står p.t. i et område med mange mitter og viste sidste sommer tegn på let sommereksem, som blev klaret med eksemdækken. Han skal fodres med wrap, fordi han i februar 2015 fik vejrtækningsproblemer/ hoste. Dyrlægen var usikker på, om det skyldtes støvet hø eller infektion, men efter skift til wrap, har der ikke været problemer. Der er i prisen taget forbehold for disse forhold.
Han har masser af hovskæg (se foto 3), men selvom han ikke har været meget plaget af muk, har jeg i perioder som forebyggelse klippet det.

 
 

[Salg] Irish cob vallak sælges.

Ingen

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Google
ID: 528023201010635
Dressur: Talent
Spring: Talent
Terræn: Talent
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 12 marts 2016 kl. 20:52, og har været vist 133 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider