Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Iði Norupmark

Billede
Billede
Billede
Billede
 Islandshest  
 Vallak
 11 år 
 139 cm
 Brun
Efter mange overvejelser må jeg nok erkende at jeg ikke har tid til 2 heste ;/

Iði også kaldt ?den brune? er en rigtig sød vallak på snart 10 år. Han er altid den første som kommer hen på folden og vil nusse og have snacks. Han er den rolige type som man både kan have med i grupper og alene. Han støtter sig op af rytteren, hvis han er alene og ser noget som kan være lidt farligt, men har ikke i sinde at løbe sin vej eller spænde op.
Han har brug for en rolig rytter, som ved hvad man laver. Jeg ved han både har gået i løsdrift men også stået på boks de kolde vinter nætter, det synes han er så hyggeligt. Han føler sig bedst tilpas i en flok med få heste også får du også det bedste frem i ham.
Han vil helst trave og han er stor flot trav, men kan også tölte? Han mangler specielt longetræning for at få en bedre balance og synes bom træning er sjovt. Han tölter bedst når det går lidt hurtigere og han er helt varm, men har ikke i formen til at holde lange trækninger. Han er 5 gænger, men jeg har mest fokuseret på at få nogle muskler på ham og øvet tölten. Han lytter rigtig godt til signalerne, og man kan altid stoppe ham!
Hvis du førhen har redet stor hest, vil du også kunne ride dressur på ham, og han bærer sig selv godt i ryggen. Har set at folk som er dygtige storheste ryttere, har haft lettere ved at sætte ham i tölt.
Er du klar på at sætte nogle muskler på ham og lave longearbejde, så får du absolut ikke kun en hest med et fantastisk, dejlig sind men også gode gangarter.
Jeg vil IKKE sælge til hvem som helst, da Iði har brug for en som kan tage sig kærligt af ham, give ham lange rideture, god træning og opmærksomhed. Han bliver kun solgt til blivende hjem

Skriv endelig hvis du vil vide mere eller måske komme og besøge ham.

 
 

[Salg] Vallak med ild i manen

Rødt hestepas

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: DK2006105048
F:
IS1989166690
(IS ISL)
M: Ey Bjarup
DK2002203595
(IS DK)
MF:
IS95186907
(IS ISL)
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Hulbækgård
Senest rettet 28 februar 2016 kl. 19:58, og har været vist 1173 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider