Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Funi fra Aulby

Billede
 Islandshest  
 Vallak
 6 år 
 137 cm
 Brun
Funi har det skønneste sind. Han knytter sig meget til sin ejer, og det bedste han ved er at blive nusset og hygget med. Funi vil være et oplagt emne for en der gerne vil bruge ham til tur og hygge, men også for rytteren, der gerne vil noget mere.

Far: Geisli frá Gýgjarhólí
IS1989158501

Mor: Ellegårdens fra Rauóka
DK1999205833

Funi er født 31/5-2011 og er en vallak.

Funi besidder 5 rigtig gode gangarter. Han foretrækker tölten fremfor traven, dog kan han sagtens trave. Han har en god fremaddrift, og vil gerne ride forrest i flokken. Han kan rides på selv og stå selv i stalden.
Jeg har Funi i tilridning, og han er blevet redet på i 3 uger (d.25 okt.), og han har været fantastisk let og ligetil. Han er nem og tölte på, og jeg har redet på ham i alle gangarter. Funi er tilredet på det niveau, at han kan rides i alle gangarter, men han mangler stabilitet og balance. Han er stadig forvirret, og kan derfor ikke alle tegn til de forskellige gangarter. Men han er lærenem, og bliver en fantastisk ridehest med lidt støtte og hjælp. Han har været med på tur, og er meget meget cool med alt. Han er ikke bange for noget, og er frisk, men altid styrbar. Funi har gået og lavet ingenting i hans 4 årige lange liv, men han elsker at blive stimuleret og brugt. Han er sød på folden, og har respekt for såvel de andre heste som mennesket.

Funi er sund og rask, og passet med vaccine og ormekur.

Funi sælges til en sød dame/mand/familie, der vil bruge tid på ham, da han er noget af det sødeste og rarest væsen. Hvis du ønsker en hest, som du kan forme lige præcist som du selv vil, vil Funi kun være et fantastisk bud på din kommende hest. Hans mor er en fantastisk konehest, og rigtig sød på tur og bane. Funi's far er kåret med 8,34 i snit som 6 års, og er en hest med stor udstråling og personlighed.

Prisidé: 25000 DKK. Bud modtages gerne.
Som sagt er jeg ikke ejer af Funi, men jeg sælger og rider ham. Han kan blive fremvist i 7080 Børkop i ridehus og evt. på tur hvis det ønskes.
Yderligere billeder og video kommer i weekenden.

Ingen udlån eller afbetaling. Sælges kun til 5 stjernet hjem!
 
 

[Salg] SKØNNESTE 4 års 5-gænger sælges NU

Funi har selvfølgelig rødt pas. Privat salg. Sælges kun til godt hjem og gode mennesker. Kan både stå i løsdrift og på boks, men han skal have mulighed for lang foldtid! Intet udstyr medfølger udover grime.

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 160226
F: Geisli frá Gýgjarhólí
IS1989158501
M: Ellegårdens fra Rauóka
DK1999205833
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 26 oktober 2015 kl. 10:17, og har været vist 116 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider