Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Spíla frá Skeggsstöðum

Billede
Billede
Billede
Billede

 Islandshest  
 Hoppe
 13 år 
 132 cm
 Sort
Lille musegrå 4-gænger hoppe med vilje over middel og fantastisk sind.

IS2004256660 Spíla frá Skeggsstöðum

Det er med stor sorg i hjertet, at jeg nu sætter min bedste firbenede ven til salg. Spila blev importeret fra Island i 2008 og jeg har fulgt hende næsten hele vejen, indtil jeg købte hende for to og et halvt år siden.

Man skal virkelig lede lang tid efter et bedre sind end det Spila har. Hun er den type hest, der vil gå til verdens ende, og gerne længere endnu, uden at vise nogen som helst form for udmattelse. Hun er lærenem og utrolig arbejdsvillig. Altid parat til at tilbyde sin træner mere, især hvis man beder om højere tempo ? Man skal kun tænke på at galoppere, så er hun allerede sat i gang. Men samtidig er hun utrolig lydhør og reagerer på stemmekommandoer. Og hopper man af hende, bliver hun den mest håndterbare hest, jeg kender. Hun kan placeres alle steder og stå bomstille, og håndteres af mindre børn uden problemer. Men hun bliver aldrig kedelig og viser konstant nye sider af sig selv, der udfordrer og forundrer hendes rytter.

Spila kan rides med eller helt uden udstyr. Jeg har prøvet stortset alle former for ridning, der findes ? bid, bidløst, snor om halsen ? hun er lige let, uanset hvad man vælger. Hun kan rides ud uden problemer med eller uden andre heste. Tung trafik er heller ikke noget problem. Igen, hun er frisk og vil helst galoppere hele vejen, men hun har aldrig lagt op til at stikke af eller komme med andre uventede former for adfærd. Hun hverken bukker eller stejler, kun et lille glædeskrumspring i ny og næ. Hun er let at have med i byen og en god hest i flok, der bare indordner sig efter de andre.

I den tid jeg har trænet Spila, har jeg interesseret mig meget for træning fra jorden og frihedsdressur. Derfor er Spila blevet udsat for mange forskellige ting: Alt fra hjemmelavede agilitybaner til næsten alle tænkelige forhindringer i naturen. Hun kan pakkes helt ind i plastik og stå ovenpå store sten, springe over tønder og gå under flagrende bånd.

Jeg har redet hende efter Akademisk Ridekunsts principper, derfor er tölten ikke brugt så meget, men den ligger ikke ret langt væk og kan med lidt koncentreret træning sagtens findes frem igen. Tilgengæld har hun tre meget fine, adskilte gangarter og kan med lethed galoppere på 10 meter volter og lave anspring fra skridt på begge volter.

Kom ud og oplev hende i virkeligheden, det tror jeg ikke I vil fortryde. Jeg ønsker for alt i verden, at hun kommer hen til et hjem med masser af kærlighed, og ikke mindst et sted, der giver hende den tid, hun fortjener.

Hvis Spila lyder som en hest for dig/jer, ring eller skriv en mail, så svarer jeg så hurtigt jeg kan. (Ring helst efter kl. 16 i hverdage, da jeg er i skole).
 
 

[Salg] Islænder hoppe med fantastisk sind

Sælges kun til private. Blåt hestepas medfølger. Udstyr kan medfølge hvis køber ønsker det. Spila er passet med regelmæssig smed, tandrasp og vaccinationer.

Pris: 35.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 159056
Islænder: 4-gænger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 04 maj 2015 kl. 22:29, og har været vist 3706 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider