Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Shamiek Wilhemine

Video
Billede
Billede
Billede

 Frieser  
 Hoppe
 8 år 
 163 cm
 Sort
Shamiek Wilhelmine, som bare bliver kaldt Shamiek, er en fantastisk hoppe, med hjertet lavet af det pureste guld, og med enorm meget tillid til mennesker. Shamiek er en kulsort frieser-hoppe på 5 år, som bliver 6 år til marst.
Hun er meget nem at omgås, både på fold, stald og under ridningen. Shamiek ligger rigtig meget tillid til mennesker, og knytter sig derfor meget til sin rytter. Hun kommer når man kalder, og lytter altid til dig, og går gerne tæt ved dig.
Hun er en opdragen hoppe, og slet ikke hoppet af sig. Hun elsker at stå at blive nusset på staldgangen, og hun elsker opmærksomhed.
Under ridning er hun meget lærenem. Hun er ikke alderssvarende uddannet, men hun lytter og prøver sit bedste. Hun har en stabil og rummelig skridt og trav, hvorimod galloppen mangler lidt, men uanset hvad så prøver hun, og det går kun fremad.
Shamiek var inden tilridningen i 2012 igennem røntgenfotografering på Ansager Dyrhospital for at få tjek på intet var galt med hende, hvor hun gik ren igennem, og derfor var klar på tilridningen. Hun har været i professionel ridning og tilridning og har derfor været igennem dyrlæge undersøgelser ved flere dyrlæger, hvor hun hver gang er gået rent igennem. Der kan vises papir på det m.m.
Hun har fra foråret til september stået stille, men siden starten af oktober har jeg redet op i genoptræning. Jeg har kun haft positive oplevelser, og hun sælges også kun pga. ejernes manglende interesse. Dressuren er dog det vi har lagt mest vægt i, dog er hun en stjerne på tur, og nyder at komme ud. Hun har dog prøvet at ride over nogen bomme, dog er spring ikke noget vi ovehovedet har lagt noget i.
Shamiek er altid klar på nye udfordringer, eks. Første gang hun red bidløst gik hun 100% stabilt, og prøvede virkelig at koncentrere sig.
Hun skal håndteres med en blød hånd, og hun har meget nemt ved at forstå hvad der er rigtigt og forkert, og blot med en skrap tone kan hun lynhurtigt finde ud af hvad der er forkert.
Shamiek er 163 cm i stang. Hun er dyrlæge forsikret for 40.000 kr, hos Dansk Heste Forsikring (udvidet sygeforsikring) som ny ejer ville kunne have mulighed for at overtage.
Så søger du en hest, med gangarterne med sig, og med masser gå-på-mode, som giver dig udfordringer, så er Shamiek klart et kig værd. Shamiek er meget fin i stand både i huld og i pels og hun går uden sko. Hun er passet med smed, vaccination, dyrlæge m.m
Hun har rødt pas, og er 87 % frieser og 13 % pinto, og går derfor under racen Barokpherd, hun fik en tredje plads til følkåring, dog har avl ingen interesse haft hos ejeren.
Det er med blødende hjerte at Shamiek bliver sat til salg, da hun har været ved ejer siden hun var fem måneder, så det er vigtig hun får et fantastisk hjem, med en masse opmærksomhed.
 
 

[Salg] Lærenem og smuk frieser hest sælges! VIDEO INDE

Pris: 30.000.- (Dækkener, grimer m.m medfølger, og andet udstyr såsom sadel og trense, kan snakkes om ved køb)
Hun står opstaldet i 6710 Esbjerg V, så hvis hun lyder som noget for dig, er du mere end velkommen til at prøve hende.

Pris: 30.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video
ID: HST 158326
F: Bonte De Niro
Frieser
M: Wietske
Pinto
Dressur: LC-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 15 december 2014 kl. 08:47, og har været vist 4419 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider