Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Captain Morgan

Billede
Billede
Billede
Billede

 Hollandsk varmblod  
 Vallak
 15 år 
 175 cm
 Brun
Sælges uhørt billigst da jeg hurtigst muligt ønsker ham solgt pga. tidsmangel, så chance for at få rigtig talentfuld hest til ingen penge ..
Captain Morgan er 12 års springhest, 175 høj. LA spring. Talentfuld på springbanen, hopper med stor kapacitet og vrider sig virkelig over springene for ikke at rive ned. Højder er intet problem for ham, og det er ikke noget han skræmmes af, har hoppet 170 cm i enkeltspring, så han har bestemt potentiale til mere!. En Ukompliceret hest at ride, trækker selv mod springene, han vil rigtig gerne og springer HVER gang, også på dårlige afstande. Man føler sig tryg på ryggen af ham, fordi han har stor rutine, og han ved hvad det handler om. Klog hest der lærer af fejl, og tænker selv. Efter Contender (Top-hest indenfor springning - http://eventingnation.com/home/the-legendary-contender-passes-away/)
Morgan går stabilt til biddet, changerer fint i galop, er meget let på tøjlen, let at bøje og han rides primært for ben og sæde. Har vist stor lyst og kapacitet for dressur.
Jeg købte Morgan i sin tid, fordi han var så ærlig og modig, og planen var at han skulle bruges til Millitary, men pga. tidsmangel er det desværre ikke blevet til mere end et par spring i skoven, som han synes er rigtig sjovt. Han er oplagt emne som Millitary-hest.
Morgan er blevet redet meget på tur, og på trafikeret vej hver dag (på vej op til ridehus), i alt slags vejr. Han er super nem, bliver sjældent bange for ting, og han er 200% Trafiksikker, også ved meget tung og voldsom trafik.
Morgan er blevet kørt til undervisning 1 gang om ugen i 2 år nu, og han kan læsses af 1 person. Er nem at klippe, flink ved smed, og generelt ukompliceret fra jorden af.
Han har en lille lyd på luftvejene når han bliver forpustet. Dyrlæge har undersøgt ham, og han er ikke strubepiber, de kunne ikke sige hvad det var, men det er uden betydning for hans helbred/ridebrug. For to år siden gik han igennem handelsundersøgelse uden anmærkninger, så denne ?lyd? er altså vurderet som uden betydning af dyrlæge.

Pris stiger i takt med uddannelse!
 
 

[Salg] Bundærlig Springhest sælges

Udstyr kan evt. købes med, bla. Rambodækken, tilpasset1 år gammel passier-springsadel, trense mv.

Kan kontaktes herinde

Pris: 24.900,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Billeder og video hesten er tagget på
ID: HST 157825
F: Captain Paul   Link
DE 331319750494
M: Elitaire
DE 333330874890
MF: Elimcal
DE 304040663182
Dressur: LB-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 23 december 2014 kl. 19:16, og har været vist 6700 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider