Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Philipa

Billede
Billede
Billede
Billede

 Frieser  
 Hoppe
 11 år 
 157 cm
 Sort
Frieser hoppe, 8 år.
Philipa er en lille (stangmålet er ikke helt præcist, men ca...), dejlig, fremadgående hest, med god energi, lyst til at lave noget og i øvrigt lærenem. Hun blev tilredet som 5 års, men er siden da ikke blevet redet regelmæssigt. Derfor ikke aldersvarende uddannet! Dog er hun påbegyndt træning igen for 4 måneder siden, hvor hun er blevet redet 2-3 gange om ugen. Hun rides til dagligt i dressur hvor hun træder godt ind under sig og søger ned og frem (mangler dog stadig lidt stabilitet i galoppen). Hun vil fortsat blive redet og videreuddannet indtil den rigtige køber bliver fundet. Hun er en hest, der har brug for at blive rørt flere gange om ugen, for at trives optimalt.
Det er noget tid siden at hun har oplevet trafik, men de gange jeg har haft hende på vej har der intet været i forhold til trafikken. Dog er hun vågen når hun er i nye omgivelser.
Philipa har både gået i løsdrift (året rundt) men også prøvet at stå i boks. Begge dele går fint og hun har aldrig været syg. Trives godt med både hopper og vallakker, store som små.
Hun er en hest som jeg holder meget af, og det er vigtigt for mig at finde det perfekte hjem til hende. Kontakt mig gerne på mobil hvis du er interesseret.
Rytter på billederne er 174cm høj.
Sælges ikke til nybegynder eller nervøs rytter.

 
 

[Salg] Dejlig, frisk frieserhoppe

Der er ikke pas på Philipa endnu, men dette vil være i orden når hun skal væk herfra - dog er der ikke stamtavle, så det bliver ikke et rødt pas.

Pris: 18.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 157612
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Opstaldningssted
Senest rettet 10 september 2014 kl. 12:11, og har været vist 2180 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider