Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Talish MA

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, fuldblod  
 Hingst
 3 år 
 158 cm
 Rød
En kælepotte og kommende dressur stjerne. Børnevenlig, Hundevenlig, kattevenlig sådan set bare VENLIG! En ganske særlig kammerart med stor personlighed.

Den stolte fader til vidunderet er Laheeb Ibn Washa. Laheeb er champion på show både nationalt og internationalt. Han er overordentligt talentfuld ridemæssigt og har lært øvelser op til piaff og passage med sin utroligt søde og skønne ejer og avler der ellers ikke er nogen voldsomt imponerende rytter. En hest der selv i feriefed tilstand er en skøn rideoplevelse med et talent udover det sædvanlige og et temperament "to die for".

Bedstefar er multi champion hingsten Wan Kahli der har en stjerne spækket international stamtavle og har produceret talrige internationale champions. Wan-Khali er både redet og tilkørt.

Talish, aka Batman er allerede stor af sin alder og har voldsomt lange ben og halen ja den har makkeren desværre spist halvdelen af, men den kommer vel ud igen. Halsen er lang og velformet og hovedet er utroligt yndigt med smukke, venlige øjne.

Talish kan det hele: han står bundet, løfter ben, går i trailer, går tur, bliver hjemme og laver unoder (inspireret af makkeren). En helt igennem cool herre med et dejligt glimt i øjnene.

 
 

[Salg] charme, selvtillid og mega lange ben!

sælges under normale forhold. er under registrering. prisen kan forhandles til det helt rigtige 5 stjernede hjem der lover at sende billeder af ham(helst ikke iklædt pink) til han bliver gammel og gråhåret. Video følger.

Pris: 15.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
ID: HST 157418
F: Laheeb Ibn Washa
Fuldblodsaraber
M: Theia
Fuldblodsaraber
MF: Wan-Kahli
Fuldblodsaraber
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nej
Transport: Ikke prøvet
Opstaldningssted
Senest rettet 18 august 2015 kl. 23:46, og har været vist 6024 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider