Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Baldur

Billede
Billede
Billede
Billede

 Islandshest  
 Vallak
 8 år 
 132 cm
 Rød
Baldur er en rigtig børnepony, dog lidt sløv, super kondi, men til tider lidt sløv. han er et rigtig nussehoved, sød, kærlig, blid, rolig, omkring børn er han ekstra forsigtig, han er en rigtig lille engel.

han har et blik i øjnene som for alle til at elske ham! han springer godt med fin teknik, har sprunget 1m med rytter.

han er blevet vasket nogle gange og siger ikke rigtig noget til det, dog ikke spulet da han godt kan blive lidt utryg... Hvis man godt vil have ham i vand eller havet skal man først have et forhold til ham, ellers gør han det ikke. evt. en gulerod kan nemt få ham derud ;)
med tid kommer tillid og kærlighed, jeg har nu kendt ham i snart to år, og jeg rider ham kun med hackamore da han kan være lidt besværlig med normalt bidsel, jeg er indtil vidre den eneste som kan få ham i vandet, jeg kan ledt stige af i skoven og gå og bede ham om at komme, så går han fint med bag ved, det er dog ikke noget man skal prøve de første måneder. jeg rider ham tit på ture uden saddel da jeg synes det er lidt kedeligt med en saddel.

han er ikke tilredt til pass men går tølt, trav og galop. han er lidt af en gyngehest i sin galop, han har en fin trav, og en lækker tølt.

han er en hest som efter et par måneder, begynder at knytte sig til sin rytter og gør derfor mere og mere for en rytter, men det tager lidt tid med ham. han er en hest som bliver redet meget alene hvilket han har det helt fint med, han er en man let bare kan gå og hygge med på fold, trække ham en tur i skoven eller andet, en dejlig turhest! :)

han går ikke med sko, og har aldrig gjort, han bahøver ikke dækken af nogen slags da han får pels som en isbjørn! :-)
 
 

[Salg] Buldur sælges

han skal helst (behøver ikke) sælges til et 'barn' som er rigtig heste elsker men som også kan være lidt efter en hest hvis den ikke lige gør som der bliver sagt, han skal også gerne have masser af mulighed for at ride i skov da han synes baner kan blive lidt kedlige, ellers bare normale krav ;-)

Pris: 20.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Video
ID: HST 157299
F: Kyndill frá Ólafsvöllum
IS1992187860
M: Rjóð fra hedelund
DK1999204805
MF: Skyggnir frá Báreksstöðum
IS1982135006
Spring: Indsprunget
Terræn: Talent
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Ikke prøvet
Sønder mulebygård
Senest rettet 22 august 2014 kl. 18:18, og har været vist 199 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider