Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Uzmah The Parade

Billede
Billede
Billede
Video

 Araber, fuldblod  
 Vallak
 8 år 
 152 cm
 Mørk skimmel
Uzmah er en smuk 6 årig arabisk hest med gode gener og stamtavle. Hans far afstammer fra meget berømte og kendte langdistance heste og show heste (Monitor, Nimroz og Moment), og hans mor har jeg deltaget med i flere langdistance konkurrencer i Frankrig. Derfor vil Uzmah også kunne være den perfekte hest for rytteren, som ønsker at ride langdistance.

Uzmah er født i Frankrig og er først kommet til Danmark i November 2013. Han er nu faldet fuldstændig til, og nyder at blive trænet og redet.

Uzmah er 152 cm i stang, er godt bygget, og er den sporty type hest. Han har et godt sind, er meget lydhør, opmærksom og har en god kontakt til sin rytter. Han elsker at der bliver arbejdet med ham. Hans galop er fantastisk - rund og blød. Han er meget villig og glad for at springe, men er også glad for dressur og arbejde fra jorden - longering. Han er vant til at blive redet i naturen, alene eller med andre heste, og opfører sig altid pænt. Han rides sommetider uden saddel, hvilket han er blevet meget komfortabel med.
 
 

[Salg] Arabisk/Distance/Spring

Fantastisk allround hest.
Fuldt hestepas inkluderet.

Prisen er til forhandling

Pris: 18.500,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 

[Part] Arabisk/Distance/Spring

Jeg leder efter en eller to parter, som er erfarne ryttere (ikke under 15 år), der kan gøre brug af sine hjælpere ved ridning, være rolig og tålmodig, og have lyst til at arbejde med en ung hest.

Parten skal være indstillet på, at hjælpe med at ordne boksen og om vinteren, at klargøre fodret. I sommerperioden er Uzmah på døgngræs, så der er så godt som intet staldarbejde.

Uzmah står i en stald, hvor der er 15 andre heste/ponyer. Der er fri adgang til et stort dejligt ridehus 20x40m, og en udendørs ridebane. Stalden ligger meget tæt til Hedeland, så der er alle tænkelige muligheder for at ride, både vinter og sommer.

I stalden er der en rigtig god atmosfære, og ryttere i alle aldre (fra 13 til 70 år) :)
Der er gode faciliteter med rytterstue og toiletforhold.

Da jeg selv er fra Frankrig - men taler engelsk og er ved at lære dansk - er det nødvendigt, at du er indstillet på, at kontakten skal foregå på engelsk. Prisen for at have part i Uzmah er afhængig af, hvor mange dage om ugen, du kan ride. For mig er det vigtigt, at du er stabil og har lyst og tid, til at tage dig af Uzmah og at du er interesseret i, at have fornøjelsen af Uzmah i lang tid.
 
 
Video Google
ID: 25000108024048H
F: Majdal Al Patoula
Araber
M: Oasis
Araber, Fransk blod
MF: Kubinec
Araber
Dressur: LC-klasser
Spring: Talent
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Opstaldningssted
Senest rettet 02 februar 2015 kl. 22:09, og har været vist 11460 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider