Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Ab

Billede
Billede
Billede
Billede

 Appaloosa  
 Vallak
 19 år 
 123 cm
 Broget
Apollo som han hedder i vores verden, er en smuk dreng med stor personlighed. Han er en skøn og rolig dreng velegnet til begyndere såvel som rutinerede ryttere. Han er en 3'er pony, med hele pakken. Det er min lillesøster på 12 år som har haft ham siden hun var 8 år og har redet ham og trukket ham selv siden hun var lille. En dejlig nem dreng som er rolig på stævnepladsen og nem at få op i en trailer.

Apollo har i dressur bl.a. startet klubstævne LC2 i 2013 til 67,27% og han har startet mange stævner med min søster Nikita til fine procenter.

I spring har de startet mange stævner. De har i sommeren 2013 sprunget LB1* og fik en 0 runde, og fik en 1. plads. Ydermere har de sprunget LB på distrikt og fået en 2. plads, de har mange 0 runder i spring også.

Til træning springer de MB og MA uden problemer, og han er ponyen der springer alt, og kan gå hele vejen med den rigtige rytter. Ydermere er han ponyen som vil passe til enhver lille pige eller dreng, grundet hans dejlige temperament.

Han er verdens dejligste pony og det er med blødende hjerte vi sælger ham, da han er en glad og rolig dreng. Vi vægter hjem før pris, og det er vigtigt for os at han får en godt hjem med forældre opbakning.
 
 

[Salg] Springponyen der kan gå hele vejen - og som har et roligt sind!

Sælges til privat, hjem før pris. Hestepas, registreret konkurrence pony. Alt udstyr medfølger, som sadel, trense, dækkener osv.

HJEM FØR PRIS!

OBS: Dressurbillederne er NYE, men springbillederne er gamle - nu kan han springe højere, men de billeder kan vi ikke finde lige pt. Springbilleder bliver opdateret snarest.

Pris: 25.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
DRF Go HesteData Google
ID: 528027980002333
Dressur: LC-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT III pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 07 april 2014 kl. 16:51, og har været vist 1417 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider