Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Anakin

 Trakehner  
 Vallak
 12 år 
 166 cm
 Brun
Anakin er en hest med utrolig meget personlighed, hvilket han også bliver genkendt for ude på stævnepladserne. Jeg har haft ham siden han var 5 år, og sammen har vi startet LA2 på c-plan til fine procenter, og kan alle øvelser til og med LA6. Han har 3 elastiske gangarter, og har nemt ved overgange både frem og tilbage ? hvor især hans middeltrav skal fremhæves. Han er det største nussehoved i stalden, og har bestemt ikke noget i mod at stå i flere timer og blive flettet.
Han springer fint, og jeg har sprunget 125 på ham, hvor han i løsspring har sprunget 155. Han har ikke sprunget meget det sidste år pga. min manglende interesse, men han vil sagtens kunne komme til det igen. Det har mest bare været for sjov, men har startet få d-stævner med 0 fejl.

Han er efter Connery, som fik prisen som årets hingst i Tyskland 2012 og er far til 9 kårede hingste. Fløjhingst i DV 2004,og blev 3 år i træk kvalificeret til Bundeschampionatet. Han er også far til verdensmesteren for unge militery heste 2009.

Grundet til at jeg sælger min dejlige hest, er at jeg ikke kan magte ham mere. Vi har gennem et længere stykke tid kæmpet under ridning, og jeg må desværre indse at jeg ikke er den rette for ham mere. Vi har haft utrolig mange gode oplevelser, og han har altid været en hest som man ikke bare sætter sig op på, men skal finde melodien sammen med ? og det har jeg godt kunne lide, men jeg har været for dårlig til at sætte mig igennem over for ham, og nu er det gået for vidt. Han er ikke ondskabsfuld på nogen måder, og har du modet på at sætte dig igennem over for ham, kan han blive en fantastisk dressurhest igen.

Han sælges derfor til en pris som er alt for lav i forhold til hvad han rigtig er værd, men jeg gør dette, med forståelse for at han er kommet på et sidespor ? og det kræver en engageret rytter, for at få ham på rette spor igen.

Han vil være ideel til den talentfulde og ambitiøse rytter som har lyst til at få en helt vidunderlig dressurhest til fornuftige penge.
Du er mere end velkommen til at ringe, hvis du har spørgsmål til hans opførsel og/eller synes han lyder som noget for dig, på 22-94-01-05.

Pris idé: 35.000,- bud modtages meget gerne.
Udstyr kan købes ved siden af; JC Tango sadel, Kieffer mercedes, HS bis og meget meget mere?..

 
 

[Salg] Yderst talentfuld dressurhest med udfordringer!

Kun seriøse henvendelser.

Pris: 35.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle DRF Go HesteData Google
ID: 208333TR0506463
F:
DE309090032698
(TR DEU)
M: Atlantik
HT 0307
(TR DK)
MF:
TAF 9407
(TR DK)
Dressur: LA-klasser
Spring: Indsprunget
Terræn: Terrænvant
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 25 marts 2014 kl. 19:54, og har været vist 299 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider