Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

The Cooler King

Billede
Billede
Billede
Billede

 Fuldblod, engelsk  
 Vallak
 17 år 
 158 cm
 Rød
Det er med grædende hjerte at jeg skal sælge min absolut bedste hest til dato. "Charlie" som han kaldes, er en fantastisk ridehest, som jeg har brugt til utallige militarykonkurrencer, redet flere mesterskaber, heriblandt lokale, DM og NM, samt været en del af det danske landshold i military for junior/yr. Jeg købte ham i Irland i 2010 og brugte ham aktivt i konkurrencer på højt plan til 2012. Desværre er jeg nødsaget til at sælge ham grundet uddannelse og arbejde, og da Charlie er en hest som elsker at være igang, piner det mig at han ikke skal få udnyttet sit potentiale fuldt ud.
Han er en ufattelig billed-smuk hest, og opfører sig på alle måder eksemplarisk. Han er 100 % sikker på stald, og har absolut ingen unoder. Han er MEGET rejsevant og elsker nærmest at være ude at rejse og køre, og er meget nem til at tilvænne sig nye miljøer til stævner.
Rent gangarts mæssigt er han ikke den stærkeste hest, da han er en lidt petit hest, til en ikke så stor rytter. Dette har dog aldrig været noget problem. Han er primært brugt til military, hvor han her er en kendt hest, for sit ufattelig store mod, og altid lidt "gadedrengs-agtige" attitude. Han er idiotsikker i terrænet, og hjælper sin rytter igennem alt. Han elsker terrænspring og alt hvad der dertil hører! :-)
Han er en lidt varm hest, som kræver en rutineret rytter, men jeg startede selv med ham som overgangshest fra pony, og han har lært mig så utrolig meget som jeg håber at en anden rytter kan få ligeså meget glæde af.
Prisen kan forhandles. det vigtigste for os er at Charlie kommer videre til et godt hjem hvor at han kan glæde en anden rytter ligeså meget som han har glædet os!
Ps. Videoer kan findes på youtube under kanalen KiraEventing.
 
 

[Salg] Fantastisk militaryhest!

KUN privatsalg!
Charlie har irsk hestepas, samt internationalt FEI konkurrencepas.

Pris: 110.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
DRF Go Google
ID: 372414002813913
Dressur: LA-klasser
Spring: LB-klasser
Terræn: M
 
Temperament: Varm
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 13 december 2013 kl. 22:28, og har været vist 229 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider