Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Marco

Billede
Billede
Billede
Billede

 Frieser  
 Vallak
 11 år 
 164 cm
 Sort
Det er med salt i såret jeg opretter denne annonce.

Min bedste følgesvend, mit kæreste eje mit hjerteblod sættes hermed til salg. Dette er ikke grundet lysten til salg men af personlige årsager.

Søger du dette så er hesten her:

Marco er en frieservallak fra 2006 - vi har siden 2010 trænet efter ARR/KBR træningsprincipperne - se mere på www.arr.de eller www.gittevestergaard.dk

Marco er en hest med ro i sindet - han elsker at yde og lære og vil gøre alt for at stille sin rytter/træner tilfreds. Han er udstyret med tre gode gangarter. Vi har været til flere stævner med rigtig gode resultater både i dressur spring og jagtridning.
Han er 100% trafiksikker god på tur også med andre - går lige i trailer og står stille under transport - nem at have med i byen - nem på staldgang ingen unoder men et sjovt og lattervækkende sind :)

Super god allround hest passet efter alle kunstens regler - han går pt. med forsko - bruges han til turridning skal der forsko på, men om vinteren klarer han sig også fint uden sko.

Der er desværre ikke papirer på ham, men han er efter hingsten Jan B.

udstyr kan medfølge for merpris - sadel som er specialpasset til ham af Christoph Hubertus som kommer til Danmark ca. 4 gange i året - trense dækner m.m.

Jeg forventer kun at modtage seriøse henvendelser da dette salg gør ændt helt ind i sjælen.

Mange hilsner Cherie
 
 

[Salg] Super allround hest med hjertet det rette sted sælges

Han er liv og sygeforsikret hos Kongeriet Danmarks Hesteforsikring. Liv til 30.000,- denne kan overtages ved interesse.

Pris: 35.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 

[Part] 6630 Rødding

Hej i hesteglade mennesker.

Jeg søger muligvis en part til min hest, hvis jeg kan finde den helt rette.
Jeg har en frieservallak på 7 år - jeg har gennem de sidste godt 3 år trænet efter principperne Anatomisk Rigtig Ridning/Konsentreret Balance Ridning - det er derfor et kæmpe krav at du har modet og lysten til at sætte dig 100% ind i dette, da min hest ikke skal rides efter andre metoder.
Du har her mulighedes for at lære hestens anatomi biomekanik osv. bedre at kende og få en måske anden forståelse for hesten og øvelserne..

Jeg søger kun part da jeg går ledig og har svært ved at få udgifterne til at hænge sammen, men finder jeg den helt rigtige kan det også blive langsigtet

der er et ridehuskort på stedet der koster 200,- pr. mdr. eller 20,- pr. gang du benytter faceliteterne - herudover betaler du selv for undervisning - KUN ved min ejen træner - jeg har endnu ikke udtænkt en pris for lån af hesten, men dette kan vi tale om.

hesten står placeret i sydjylland og flyttes ikke - er dette noget for dig så kontakt mig og fortæl om dig selv, dine erfaringer samt forventninger til en part

Mange hilsner Cherie
 
 
HesteData Google
ID: 208333200608602
Dressur: LB-klasser
Spring: LC-klasser
Terræn: L eller Jagt
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 24 januar 2015 kl. 17:17, og har været vist 421 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider