Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Extreame Lady OX

Billede
Billede
Billede
Billede

 Araber, fuldblod  
 Hoppe
 13 år 
 147 cm
 Lys skimmel
Extreame Lady er en fantastisk pony, som er meget velopdragen, hun gør alt hvad hun får besked på. Hun er meget rolig og lydig, men kan godt blive ophidset. Hun er mest brugt til dressur, hvor vi har brugt berideren Lars Rasmussen og unghest underviser Maria Fritzbøger. Hun har gået en LA til 71% sidste år, ellers er hun startet i LC 69%. Hun kan alle LA øvelserne + nogle flere som, galophenkelvisning, parade til galop og er påbegyndt passagesen. Ved stævner får hun altid ekstra point i gangarter, hendes trav er stor og svævende, hvilke altid giver ekstra opmærksomhed. I springningen er hun lidt usikker men sætter tempoet op så snart hun ser et spring, hun har løstsprunget 140cm. og 110cm. med rytter. I skoven og ved stranden er hun meget opmærksom. Hun er også brugt til pony games hvor hun kom på en 3 plads ved DM. I hverdagen er hun en meget nem hest, som hverken bider, sparker eller har nogen form for unoder som tikke, skarpe med hoven eller andet. Hun kan også nogle tricks og vi har brugt HMS, hvilket har resulteret en kæmpe tillid imellem hest og rytter. Longering og løstspringning er hun god, men kan godt lide at give den gas.og meget undergådid.

Lady er 8 år. og har været tilredt i 2,5 år, hun går med 4 sko og er passet med dyrlæge, varianation og tandraspning. Hun er ikke forsikret, men det ville være en oplagt ide.
Da hun er min baby og jeg selv har udannet hende, vil der blive skrevet en kontrakt, men forkøbsret og hvis hun missholdes skal handlen kunne gå tilbage samt. retten til at besøge hende.

Hun sælges til en pige der gerne vil ind i stævne verdenen og opnå gode resultater. Da jeg ikke har muligheden for det mere.
 
 

[Salg] Dressurponyen med gangarter i topklasse

Privat salg, hun har rødt heste pas og stamtavle.
Kentaur Elektra New kan medfølge den er tilpasset hendes ryg. dækner osv.

Pris: 120.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Stamtavle HesteData Google
ID: OX 4472
208336OX0404472
F:
OX 3109
(OX DK)
M: Pashas Enaya OX   Link
SDS 424
(SP DK)
MF:
AV 802179292
(OX DK)
Dressur: M-klasser
Spring: LA-klasser
Terræn: Terrænvant
Godkendt KAT I pony
 
Temperament: Rolig
Trafiksikker: Nogenlunde
Transport: Opmærksom
Stamtavle
Senest rettet 30 august 2013 kl. 12:14, og har været vist 2294 gange.
Stamtavle

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider