Logo used for printing

HN afstemning
Køber du dyrt udstyr for hestens eller din egen skyld?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Handlinger

Tilføj til gemte annoncer

Thruma frá Bjarnastödum

 Islandshest  
 Hoppe
 25 år 
 130 cm
 Brun
Thruma
- Er en hest med naturlig respekt og venlighed mod mennesker, hun er en luksus skovturshest med følsomhed og opmærksomhed på rytterens fine signaler - 110% styrbar og terrænvant. Thruma kunne også med fordel være en betænksom og sød børne hest med en ridevant ung rytter :)
Hun er også en sjov og intelligent hest (der ikke sjældent finder på små sjove indslag) ! Hun er betænksom og opmærksom.

Det er med blødende hjerte, at jeg må afsætte min guldklump Thruma pga. tilflytning og studier i København. Vores fokus nr. 1 er at finde et godt blivende hjem til Thruma - så kan nærmere omstændigheder diskueres hen ad vejen, ligesom prisen er symbolsk og et udtryk for at Thruma fortjener et hjem, der behandler Thruma med respekt og kan forsørge en hest. Men kom med et bud og lad os tale om Thruma.

Thuma har gennem flere måneder været i daglig træning, efter igennem nogle år ikke at have været redet - al træningen var der stadig.
Træner rapporterer, at hun tölter rent/lækkert over længere strækninger. Hun har også pas, denne er endnu ikke trænet.

Hun har nogle fantastiske rummelige gangarter og en super god taktfast kæmpe lækker trav, og galop med stor spring (som en stor hest på trods af sine 130 cm stg.). Med lidt mere træning ville hun godt kunne klare små stævner . Hun er meget lydhør, let på tøjlen og vil gerne please. Hun er meget opmærksom på sin rytter og hun reagerer meget fint på signalerne. Selvom hun er 21 kan man slet ikke mærke dette på hende. Meget styrbar.
Hun er en super ridehest med masser af energi, god fremdrift, hun går ikke langsom skridt, men går rask ud på tur med eller uden andre ryttere/heste ved siden af og er betænksom til at vente på den anden hest hvis den sakker bagud, hun kan både gå forrest eller bagest.
Thruma har sommereksem, som dog ikke er et problem, og som ikke er nogen gene på nogen måde så længe hun får lov at gå med sit dækken på om sommeren, hvilket hun altid pænt venter på at få taget af og på inden og efter træning

Thruma er i den grad en éner. Enhver vil blive (og bliver !) smigret af hendes meget venlige, uproblematiske, opmærksomme væsen ! En hest, som skal ses :)
der er ikke indøvet nogen form for "hestehvisker" øvelser med Thruma i fortiden. Hun blev importeret ca for 12 år siden til Danmark fra Island. Thruma har aldrig haft føl, men det skal ikke udelukkes, at hun kunne bruges i avl.

Vi ønsker at køber kommer fra enten midtsjælland / nordsjælland / københavn - men dette skal dog ikke nødvendigvis være en hindring !
Tøv ikke med at give et kald, så kan vi tale om Thruma, hvis hun skulle vække jeres interesse :)
 
 

[Salg] Sødeste Pålidelige turhoppe

Thruma er self. tilset med ormekur, vaccine og har hestepas
Medfølger; grime, solidt fluedækken, hovedtøj

Pris: 8.000,00 DKK
Fuld Livsforsikring:
Liv og uanvendelighed:
*) Klik på priserne for mere information. Oplysningerne formidles med forbehold.

 
 
 
 
Google
ID: 352002992288743
F: Ylur frá Bjarnastödum
M: Spyrna frá Bjarnastödum
MF: Dreyri 834 frá frá Álfnesi
Dressur: Tilredet
Terræn: Terrænvant
Islænder: 5-gænger
 
Temperament: Opmærksom
Trafiksikker: Komplet
Transport: Rutineret
Senest rettet 25 august 2013 kl. 23:05, og har været vist 182 gange.

Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider